Den Bosch
Vast
55k
PHP, Symfony, Zend

Symfony/PHP Developer

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het bouwen van de PHP app die door duizenden mensen per dag wordt gebruikt en elke Nederlander wel een keer gebruik van heeft gemaakt?

Lees dan deze vacature!

Het Bedrijf

Onze partner is een van de bekendste namen in het "consumenten-deals" segment. Ze zijn ongeveer 12 jaar geleden begonnen met 2 man en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar 280 mensen elke dag werken om er voor te zorgen dat jij betere deals krijgt bij Restaurants, Hotels en tegenwoordig ook Citytrips!

Ze hebben alles in-house op een locatie in hartje Den Bosch en ook al zijn ze een flinke organisatie aan het worden staat persoonlijk contact, commitment en snel schakelen nog steeds vooraan! Hierdoor lanceren en testen ze regelmatige nieuwe use-cases voor hun platform waar ook een nieuwe dienst uit is voortgekomen! Heb je ook wel eens dat je in een stad bent, wilt eten maar niet weet waar? Via hun platform krijg je vanaf je locatie te zien waar je kan eten + een goede deal.

Ze hebben alles inhouse, een klantenservice waar je u tegen zegt (maximaal 15 seconde wachten en géén robot of keuzemenu!) en een developmentteam wat tegen de 30 loopt.

Dit komt allemaal samen op kantoor in Den Bosch waar alles geregeld is voor je tot een chefkok en een sportschool aan toe!

De Functie

Je komt te werken in het backend team wat op dit moment bestaat uit 6 andere engineers.

En jij gaat de backend voor de verschillende apps maken en verbeteren voor alle platformen die ze op dit moment live en hebben en die er gaan komen.

Ze gebruiken PHP en schrijven op dit moment een oude Zend applicatie om naar Symfony, Node, unit testen, docket alles wat modern en goed is eigenlijk.

Ik kan hier verder nog wel een hele tekst schrijven maar veel ingewikkelder is het niet;)

Wat jij moet kunnen

PHP en ervaring met een framework staat op 1. Ze zijn zelf een oude Zend monolith aan het omschrijven naar microservices in Symfony, dus heb je dat, dan zijn dat pluspuntjes. Verder is het allemaal niet zo spannend. We verwachten niet van je dat je al 10 jaar ervaring hebt (mag wel, maar hoeft niet) en dat je het leuk vind om samen met je collega's iets tofs te bouwen.

Daarnaast vinden ze het leuk als je, je het leuk vind om ook samen met je collega's leuke dingen te doen. Ze werken voornamelijk op kantoor omdat het kantoor echt heel tof is ingericht met alle faciliteiten die je kan wensen en het is centraal gelegen.

Dus concreet:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als PHP developer
  • Je wilt graag met je collega's op kantoor werken.

That's it. We gaan niet moeilijk doen, heeft geen zin.

Wat jij krijgt

Oeh ja dit is altijd interessant he? Gaan we een salaris neerzetten of zo'n nietszeggende "marktconform blabla"

Ik kan comfortabel zeggen dat een salaris tot 65/70k haalbaar is.

Verder is het ook vrij "normaal"

  • 25 vakantiedagen
  • Pensioen
  • Reiskosten vergoeding.

Dit is minder normaal, ze gaan namelijk met het hele bedrijf op vakantie! Elke jaar, vorig jaar was het in Kroatië, boot gehuurd. Was top.

(Tussen jou en mij, ik werk voor veel verschillende bedrijven maar ik merk dat iedereen hier wel echt graag werkt. Het verloop is ook laag)

Geinteresseerd? Solliciteer dan direct of stuur een email naar a.janssen@haystackpeople.nl

Symfony/PHP Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen