Amsterdam
Vast
85k
.NET, ASP.NET, Angular, Azure

Tech Lead C#/.NET

Tech Lead C#/.NET | Scalable photography & marketing platform | C#/.NET, Azure, DevOps, Angular

Ben jij klaar voor een uitdaging die jouw technische en leiderschapscapaciteiten naar een hoger niveau tilt? Onze partner staat aan de voorgrond van marketing en media bewerkingsplatformen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën help jij de grootste bedrijven met hun online campagnes te produceren. Ben jij de volgende tech lead die bedrijven helpt hun online media bestanden te verwerken?

Bedrijfsprofiel

Dit gevestigd IT bedrijf is deel van een nauw samenwerkend managementdak gefocust op de productie van marketing campagnes bij bedrijven zoals Calvin Klein, Tommy Hilfiger en G-star Raw. Het bedrijf is verantwoordelijk voor twee Azure cloud platformen. Een foto management systeem waarbij media verwerkt kan worden en een marketing platform waarbij bedrijven een centraal punt hebben om hun marketing projecten te delen.

Het developmentteam werkt aan de continuïteit en innovatie van de systemen. Ze hebben een mix van ontwikkelaars in Roemenië en Nederland, waarbij het foto management platform uiteindelijk deel gaat uitmaken van het Nederlandse platform. Alle systemen zijn cloud-gebaseerd en draaien op de Microsoft-stack, met een focus op Microsoft Azure. Het team werkt met technologieën zoals .NET Core 7, Angular 16 en maken gebruik van Azure Blob Storage, Azure SQL, en DevOps.

Functie omschrijving

Als Lead Developer heb je een cruciale rol in het team. Je zult niet alleen hands-on betrokken zijn bij het ontwikkelen en verbeteren van de huidige systemen, maar ook een sparring partner zijn voor andere developers binnen het bedrijf. Dit omvat het meedenken over implementaties, architectuur, en de algemene strategie. Jouw mening telt mee in het maken van beslissingen die de toekomst van het bedrijf zullen bepalen.

Je werkt nauw samen met het compacte en ervaren team van 9 developers. Hierin zet jij als tech lead de development principes uit en help jij de andere met jouw kennis van software ontwikkelen. Hiernaast ben jij ook mede-verantwoordelijk voor het groeien van het software team en ben je bij de jaarlijkse evaluatiegesprekken van developers aanwezig.

Tech stack: C#/.NET 7, Angular 16, Azure (Blob storage, SQL, DevOps)

Functie eisen

  • 5+ jaar ervaring met software development
  • affiniteit met het leiden van development teams
  • Gewerkt met .NET core of hoger
  • 2+ jaar ervaring met Azure cloud en DevOps
  • Vloeiend in Nederlands

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot 7000 ex p/m
  • Pensioen regeling
  • Onbeperkt studie budget
  • Studiedagen (In overleg)
  • Centraal bureau in Amsterdam en Weesp
  • Een fijn team van young professionals die goed met elkaar samenwerken en ondersteunen waar nodig is
  • 25 vakantiedagen
  • Laptop van de zaak

Lijkt het jou gaaf om met jouw IT kennis grote retailers en e-commerce bedrijven te helpen om hun online campagnes op te zetten? Bel of mail mij dan naar +31645257319 of b.schermer@haystackpeople.nl

Tech Lead C#/.NET
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen