Rotterdam
Vast
55k
Javascript, Vue, Typescript, UX / UI

Junior Vue developer | SaaS

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een vooruitstrevend bedrijf in de auditsector, opgericht in 2017. Ze hebben in korte tijd een team van 11 professionals opgebouwd en staan bekend als een leidend voorbeeld in het integreren van geavanceerde technologieën in de auditindustrie. Hun doel is helder: de auditindustrie transformeren door innovatie. Ze leveren SaaS-oplossingen aan accountancykantoren, waardoor ze auditprocessen kunnen stroomlijnen en optimaliseren. Grote accountancykantoren behoren al tot hun klantenkring. De software die onze klant bouwt, maakt het werk voor accountants aanzienlijk eenvoudiger, effectiever en nauwkeuriger.

Functie omschrijving

Als Front-End Developer bij onze klant speel je een cruciale rol in het team. Je focust op complexe front-end ontwikkelingen, met Vue3, Typescript en Javascript als belangrijke pijlers. Het doel is het creëren van intuïtieve, efficiënte interfaces voor hun auditplatformen. Jouw bijdrage is essentieel om de gebruikerservaring te verbeteren en de interface te optimaliseren. Deze rol vraagt om solide technische vaardigheden, zelfstandigheid en een focus op UX/UI-overwegingen tijdens ontwikkelingsprocessen.

Wat hen onderscheidt:
Onze klant onderscheidt zich door een combinatie van diepgaande sectorervaring in audit en cutting-edge technologische expertise. Ze zijn een team van auditors die oplossingen bouwen voor auditors, gericht op een mensgestuurde, machine-ondersteunde auditomgeving. Ze gebruiken innovatieve technologieën zoals machine learning om audits te optimaliseren, en ze zijn toegewijd aan het leveren van resultaten op het gebied van kwaliteit, snelheid en efficiëntie.

Functie eisen

  • Ervaring met Vue3, Typescript en Javascript is vereist.
  • Bekendheid met UX/UI design is gewenst.
  • Basiskennis van C#/.NET is een pré
  • Ervaring in het werken met complexe state management en architectuur.
  • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen voor feature-ontwikkeling.
  • Ervaring met Typescript en een component framework.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot 4250 euro obv 40 uur
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskosten vergoeding
  • Mogelijkheid tot bonussen op basis van prestatie.
  • Eventuele 13e maand op basis van performance, contractueel vastgelegd.
  • Flexibiliteit om gedeeltelijk vanuit het buitenland te werken voor degenen die bewezen hebben te vertrouwen en effectief te zijn.

Gino van Schagen

✆ T: +31626051747

✉ E: g.vanschagen@haystackpeople.nl

Junior Vue developer | SaaS
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen