Amersfoort
Vast
55k, 60k, 65k, 70k, 75k, 80k, 85k, 90k
C#, .NET, Azure, Docker, Kubernetes, Microservices

Medior+ / Senior C#.NET Developer

Ben jij een Medior of Senior C#.NET Developer? Heb je passie voor goed gestructureerde code, moderne technieken en zou je het leuk vinden om aan de basis te staan van de internationale uitrol van een succesvol product? 

Bedrijfsprofiel

Voor een toonaangevend Nederlands bedrijf die actief is in de realisatie van innovatieve softwareoplossingen voor de recruitment- en staffingindustrie zijn wij actief op zoek naar enthousiaste software engineers in de Medior tot eind Senior range.

Hun producten, zoals het inhouse ontwikkelde Applicant Tracking System (ATS) en Customer Relationship Management (CRM) systeem, verbeteren het wervingsproces voor organisaties. Met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid, integratie en data-analyse, helpen zij bedrijven efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen. Daarnaast bieden zij uitgebreide ondersteuning en trainingen om hun klanten te helpen het maximale uit hun software te halen.

Met een focus op de technieken van vandaag en morgen, wordt er hier niet alleen gehoor gegeven aan de vraag vanuit de gebruiker, maar zijn er inmiddels ook diverse features uitgerold op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Functie omschrijving

Als Medior / Senior C# developer krijg je hier de kans om aan de basis te staan van een internationale uitrol van geavanceerde softwareoplossingen.

Afhankelijk van jouw kennis en ambitie sluit je aan bij 1 van de 3 Scrum-teams. Het ene team draagt de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de kernapplicatie en feature-bouw obv de klantbehoefte en signalen uit de markt.

Team 2 richt zich op alle uitdagingen die komen kijken bij de internationalisering. Denk hierbij aan de specifieke behoefte van de markt, multi-language, maar zeker ook de integratie met diverse jobsites en 3th party oplossingen op het gebied van payroling, urenregistratie etc.

Het 3e en laatste team leunt niet op de input van klanten of de noodzaak van wijzigingen voor internationalisering, maar vaart haar eigen koers. Dit team richt zich op daar waar de klant verwacht dat de markt naartoe zal bewegen. Hierbij kun je denken aan a.i. oplossingen voor de realisatie van vacatures en kandidaatprofielen, maar ook de realisatie van nieuwe tools op het gebied van urenregistratie, payrolling, marketingtools en integraties met andere platformen zoals Zapier.

Elk Scrum-team bestaat uit 1 dedicated Front-end developer en 3-4 Backend Developers. Gelet op de ambitie voor internationalisering en de vergroening in de teams, is men nu op zoek naar de meer ervaren collega's. En of je jezelf dan graag wat meer op de achtergrond houdt of er juist veel energie uit haalt om minder ervaren collega's te coachen, voor beiden is ruimte. Dat geld ook voor de ruimte voor iemand die de voorkeur geeft aan een meer hands-on rol, of juist een hele duidelijke visie heeft op architectuur en er energie uithaalt om samen met collega's requirements te vertalen naar architectuur en deze vervolgens te implementeren.

Belangrijk is dat je tenminste 5 jaar ervaring hebt als Software Engineer en veel waarde hecht aan een goed gestructureerde aanpak. Dit kan zijn dat je ruim 5 jaar actief bent in .NET, maar ook wanneer je vanuit een andere tech-stack je weg hebt gevonden naar .NET en inmiddels alweer zo'n 2 jaar ervaring hebt in deze tech-stack, verkennen we graag de aansluiting met je.

In de basis gaat de zoektocht uit naar versterking op back-end gebied. Ben je meer full-stack georiënteerd, maar niet ten koste van je back-end kennis, dan kunnen we hier vast een mouw aan passen.

Functie eisen

  • Je hebt 5+ jaar ervaring als Software developer
  • Je bent zelfstandig en zelfredzaam in C#.NET
  • Je hebt ervaring met het werken in een Cloud omgeving
  • Je hebt ervaring met Kubernetes / Docker
  • Hecht veel waarde aan clean code


Pre:

  • Je hebt ervaring met NoSQL databases zoals RavenDB, CosmosDB,MongoDB
  • Je hebt ervaring met een microservices architectuur

Tech stack: .NET Core Web API (C#), REST, Swagger, RavenDB (NoSQL), Docker, Kubernetes, Microservices, Azure (source-control + CI/CD) en Google Cloud (deployment), SCRUM, (Javascript, Web components, VueJS, HTML, CSS).

Arbeidsvoorwaarden

  • € 4500 - 7000 bruto per maand
  • Een goede pensioenregeling
  • 24 vakantiedagen
  • Vakantiegeld
  • Hybride werken (2+ dagen vanuit kantoor)
  • Inspirerend team: Samenwerken met gemotiveerde en no-nonsense collega's in een platte organisatie.
  • Leuke extra's: Dagelijkse lunch, gezamenlijke uitjes, bootcamps, bierproeverijen en een goede werksfeer.
  • Flexibele werktijden: Pas je werkschema aan je behoeften aan, zowel op kantoor als thuis.
  • Ontwikkelingskansen: Stimuleer jouw groei met kennissessies, evenementen en hun e-learningplatform.


Ben jij de Software Developer waar wij naar op zoek zijn, of heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar m.issa@haystackpeople.nl of bel mij op 06-82064191!

Medior+ / Senior C#.NET Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen