Vast
45k
Java, Android , Javascript, Typescript, Angular, React, Vue, .NET

Software Developer (Postmasterprogramma)

Ben jij een Master student (of net afgestudeerd als Master student) en wil jij als Software Developer aan de slag bij onze partner waarbij je mee mag doen aan een toffe Postmasterprogramma en direct bij klanten met een toonaangevende naam kan werken? 

Bedrijfsprofiel

Onze partner is een organisatie dat 6,5 jaar geleden is opgericht. Zij zijn opgericht om jonge talenten die net van hun Master komen, een kickstart in hun carrière te geven. Zij helpen jonge mensen op een versneld en hoog niveau te komen op het begin van hun carrière.

Binnen deze organisatie zijn er twee takken: de software & data tak. Voorbeelden van klanten waar je komt te werken zijn: Volksbank, Essent, Eneco, ABN AMRO, ANWB, KPN. Dit betekent dat onze partner in elke regio klanten heeft zitten.

Functie omschrijving

Als Software Developer kom je bij onze partner in dienst en word je op deta-vast constructie bij de klant neergezet voor een jaar. Na dat jaar word je overgenomen! Bij welke organisatie je terechtkomt, heeft te maken met je locatie, culturele klik, techstack en doorgroeimogelijkheden.

De ene week zul je 4 dagen werken en de andere week 5 dagen. Dit vanwege het feit dat je 1 keer per 2 weken een Masterclass hebt. Hier ga je onderanderen meegenomen worden in verschillende onderwerpen zoals: microservices, clean code, cloud platformen, CI/CD-pipelines etc. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je hier leert programmeren (als het goed is kun je dat namelijk al). Het gaat meer om welke aspecten je mee te maken krijgt in de grotere organisaties.

1 keer in de 2 weken zul je geïnspireerd worden door verschillende CEO's van verschillende bedrijven, mensen uit het vakgebied zullen hun ervaring met je delen. Je krijgt dus theorie, je gaat opdrachten maken en discussiëren met de rest om de verschillen van de praktijkervaring die je opdoet met elkaar te delen. Je zult dus masterclasses volgen en trainingen over communicatietechnieken (soft skills) krijgen. Je wordt dus niet alleen getraind op technische skills maar ook op softskills. Je krijgt te leren hoe je jezelf kan neerzetten, je kan certificaten behalen etc. Ook zul je een persoonlijkleerplan maken waarbij je 4 keer, een 1 op 1 coaching krijgt.

Functie eisen

  • Technische Master afgerond zoals:
    Computer Science, Game Development, Aerospace Engineering, WIskunde, Artificial Intelligence, Data Science of Natuurkunde is een must!
  • 0-3 jaar werkervaring na afronding studie
  • Nederlandstalig

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot 45K op jaarbasis, afhankelijk van je ervaring en een goed secundair arbeidspakket.

Ben jij de Software Developer waar wij naar op zoek zijn, of heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar m.issa@haystackpeople.nl of bel mij op 06-82064191!

Software Developer (Postmasterprogramma)
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen