Utrecht/Gelderland
Vast
65k, 70k
Node, Typescript, AWS, GCP, Azure, Terraform, CI / CD, Vue, Javascript

Frontend developer

Werken bij een toonaangevende partner van Google? Wij werken samen met organisaties om hun doelen te bereiken met creatieve oplossingen op het gebied van API Management, Event Streaming Platform, API Security en alles wat denkbaar is binnen de Google Cloud-omgeving.

Bedrijfsprofiel

Bij AppyThings draait alles om het leveren van innovatieve integratieoplossingen die organisaties helpen hun ambities te verwezenlijken. Sinds onze oprichting in 2014 hebben we ons gepositioneerd als de eerste Europese boutique-partner van Apigee API Management, en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een vooruitstrevende speler in API Management, Event Streaming Platform en API Security.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door authenticiteit, aandacht en expertise. Wij geloven in het creëren van een omgeving waar denkers en doeners gedijen, en waar iedereen wordt aangemoedigd om uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Als partners van toonaangevende platforms voor API Management, Event Streaming en API Security bieden wij uitsluitend eersteklas producten aan. Bij AppyThings geloven we dat ons succes voortkomt uit het succes van onze klanten. Daarom streven we er constant naar om de best mogelijke integratieoplossingen te leveren en een echte partner te zijn voor onze klanten op hun reis naar digitale transformatie en groei.

Enkele voorbeelden van onze succesvolle integratieprojecten zijn de samenwerking met Eneco, waarbij we alle gegevens van slimme meters uitlezen en weergeven in de app, en de samenwerking met de Haven van Rotterdam, waarbij we via API's informatie over de waterdiepte verstrekken om schepen veilig de haven in te leiden. Daarnaast verzorgen we ook de integratie van gegevens over pakketgewicht en -afmetingen naar PostNL, die vervolgens via onze API's in verschillende applicaties worden verwerkt.

Functie omschrijving

Als Fullstack Developer met een focus op Vue.js ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen voor de systemen. Je werkt aan zowel de frontend als de backend van verschillende projecten, in nauwe samenwerking met ons team van ontwikkelaars, ontwerpers en projectmanagers.

Als lid van het team ben je:

  • Verantwoordelijk voor het bouwen van externe ontwikkelaarsportalen voor onze klanten in de gespecificeerde technologiestack.
  • Je werkt nauw samen met de klant om de vereisten voor de componenten, styling, UI/UX-ontwerp en inhoud van de portalen te begrijpen en te verfijnen.
  • In deze rol draag je de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het bouwen van portalen. Het is cruciaal om de componenten op een herbruikbare manier op te zetten, terwijl je de klant ook de mogelijkheid biedt om aanpassingen te maken indien gewenst.
  • Deze functie vereist sterke communicatieve vaardigheden, technische expertise en aandacht voor detail om hoogwaardige en aanpasbare portalen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Functie eisen

  • Senior Full-stack engineer met focus op Front-end
  • Sterke ervaring in front-end ontwikkeling met VueJS
  • Bewezen ervaring in voornamelijk front-end ontwikkeling: Vue 3, Composition API, TypeScript, Vue router, Tailwind CSS, Pinia
  • Ervaring met headless CMS, bij voorkeur Strapi
  • Ervaring met Agile/Scrum
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en een passie voor continue verbetering.
  • Vermogen om zelfstandig te werken en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage te leveren aan een dynamisch team.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met klanten en interne stakeholders.

Arbeidsvoorwaarden

  • Competitief salaris tot €70k, afhankelijk van ervaring en expertise.
  • Optie voor een bedrijfsauto.
  • Pensioenbijdrage.
  • Hybride werkomgeving, met 2 dagen verplicht op kantoor.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.
  • Een dynamische en inclusieve werkomgeving met een sterke focus op cultuur en teamwork.

Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

l.verweij@haystackpeople.nl +31620293364

Frontend developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen