Eindhoven
Vast
65k

Business Analyst

Ervaring is geen vereiste! We verwelkomen zowel kandidaten die net hun opleiding hebben afgerond als kandidaten met werkervaring in een vergelijkbare functie. 

  • Lijkt het jou interessant om direct samen te werken met toonaangevende bedrijven om hun werkprocessen te optimaliseren?
  • Heb jij plezier in het inzetten van je analytische vaardigheden om complexe werkprocessen te automatiseren?
  • Neem jij van nature veel verantwoordelijkheid en vind je het leuk om een klein bedrijf met veel potentie te laten groeien?

Lees dan deze vacature om in aanmerking te komen voor een uitdagende rol als business analyst bij een innovatief techbedrijf in de omgeving Eindhoven, dat de markt wil veroveren met hun baanbrekende software systeem.

Het verhaal van dit mooie SaaS bedrijf!

Het bedrijf is in 2007 opgericht met de visie om bedrijfsprocessen te verbeteren door automatisering. De oprichter zag dat bestaande software niet voldeed en ontwikkelde een nieuw Workflow Management System dat papierwerk en repeterende handelingen vereenvoudigt en waarmee arbeids- en kennisintensieve processen veel eenvoudiger en sneller kunnen worden uitgevoerd. Na 14 jaar is dit systeem uitgegroeid tot een favoriet bij vele nationale en internationale bedrijven vanwege de eenvoud en innovatie.

Het team bestaat uit ervaren IT-experts die zich richten op klantgerichte oplossingen. Regelmatige informele werksessies met klanten zorgen voor inspiratie en werkplezier, en dragen bij aan de continue groei en verbetering van het bedrijf.

Het product kent vele toepassingen zoals periodieke keuringen en inspecties, compliance inventarisaties, monsternames, audits, incidenten en ongelukken registers, digitale logboeken en asset management. Ook zorg- en onderwijsinstellingen, met hun grote hoeveelheid informatie en data, profiteren van het gebruiksvriendelijke stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen.

Met een compact team van specialisten dat zich bezighoudt met de verkoop, implementatie en ontwikkeling van onze software, wordt er dagelijks hard gewerkt om de markt verder te veroveren. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor plezier en teamspirit.

Dit ga je doen al Business Analyst!

Als Business Analyst ben jij de drijvende kracht achter verandering! Je analyseert en optimaliseert werkprocessen, en creëert oplossingen die de bedrijfsprocessen van je klanten gaan transformeren. Met direct klantcontact en samenwerking met gepassioneerde collega's, breng je automatisering naar een nieuw niveau. Jouw analytische vaardigheden, onderzoekende geest en oog voor detail maken van elk project een succes. Bij dit innovatieve techbedrijf is het platform altijd in beweging, en jij bent de pionier die met nieuwe inzichten bijdraagt aan voortdurende verbeteringen. Jouw ideeën worden gewaardeerd en maken echt het verschil.

Aangezien het een complex systeem betreft, krijg je een grondig inwerktraject. In je eerste maanden volg je diverse trainingen om het systeem en de klanten goed te leren kennen. Daarnaast ga je samen met ervaren business analysts op pad om van hen te leren en samen automatiseringsprojecten te doorlopen.

Afhankelijk van hoe snel je zaken oppakt, kun je steeds meer verantwoordelijkheden krijgen en doorgroeien naar nieuwe functies binnen de organisatie. Dankzij de ambitieuze groeiplannen en de frisse blik van een ervaren bestuurder waait er een nieuwe wind door het bedrijf. Dit zal zorgen voor een prachtige groei in de komende jaren, waarin jij kunt meegroeien.

Wat voor persoon zoeken we?

Ten eerste, ervaring in een vergelijkbare rol is geen vereiste! We verwelkomen zowel kandidaten die net hun opleiding hebben afgerond als kandidaten met werkervaring in een vergelijkbare functie. We hechten vooral waarde aan de volgende karaktereigenschappen:

  • Leren en aanpassingsvermogen: Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en snel aan te passen.
  • Analytisch vermogen: Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Communicatie: Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Klantgericht: Vermogen om effectief met klanten samen te werken en hun behoeften te begrijpen.
  • Samenwerking: Teamplayer met het vermogen om goed samen te werken met collega's en klanten.
  • Proactiviteit: Proactieve houding en de mogelijkheid om zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Competitief salaris dat past bij jouw ervaring en vaardigheden tussen de €3000,- en €5000,-.
  • Mogelijkheid tot een auto van de zaak.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en trainingen om jouw expertise verder te ontwikkelen.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega's.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een groeiende organisatie.
  • Een modern kantoor met goede faciliteiten.
  • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling die volledig door de werkgever wordt betaald en reiskostenvergoeding.

Graag vertellen we je meer over deze fantastische vacature tijdens een kennismakingsgesprek. Solliciteer direct via onze website of stuur een e-mail naar s.jouseiph@haystackpeople.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar +31645262693.

Business Analyst
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen