Noord-Brabant
Vast
60k

Business Analist | SaaS

  • Lijkt het jou leuk om bedrijven te helpen door middel van hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te versimpelen met behulp van techniek?
  • Ben jij een persoon die ondernemend en ambitieus is, met een no-nonsense mentaliteit?
  • Ben je communicatief sterk en weet je hoe je de juiste vragen stelt om het achterliggende probleem te achterhalen?

    Lees dan vooral verder, want misschien is dit wel de juiste vacature voor jou!

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een tech-onderneming in het prachtige Oirschot, gespecialiseerd in het leveren van software voor diverse sectoren. Ze zijn 17 jaar geleden opgericht met een heldere visie: het automatiseren en virtualiseren van complexe bedrijfsprocessen. Om deze visie te realiseren, hebben ze in-house een WFMS (WorkFlow Management System) ontwikkeld, dat wordt gebruikt door grote organisaties. Een voorbeeld hiervan is een klant met 40.000 tank- en pompstations die de software gebruikt, evenals andere grote partijen voor wie de software essentieel is om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. De impact van de software is van grote waarde voor vele organisaties, en het interessante is dat elk bedrijf de software kan gebruiken!

Maar wat houdt het product nu precies in? De software versnelt en vereenvoudigt diverse bedrijfsprocessen die intensief zijn voor bedrijven en instellingen. Denk aan keuringen, inventarisaties, logboeken of asset management.

Het bedrijf is jong, hardwerkend en telt ongeveer acht enthousiaste collega's. Nu kijken ze met een frisse blik naar de toekomst, onder leiding van een nieuw bestuurslid dat het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen. Er liggen veel aanvragen van diverse partijen en daarom willen ze flink gaan groeien. Het is een zeer ondernemende omgeving waar flexibiliteit van groot belang is en er korte communicatielijnen zijn. Groei en ontwikkeling staan op nummer één!

Klinkt dit als jouw ultieme werkomgeving? Lees dan vooral verder

Functie omschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Business Analist. Als Business Analist weet jij hoe je de bedrijfsprocessen van klanten kunt analyseren en toepasbaar kunt maken, zodat deze geautomatiseerd en gevirtualiseerd kunnen worden. Het is essentieel dat je enige technische kennis hebt of weet hoe je processen kunt vertalen naar technische oplossingen. Jij bent immers verantwoordelijk voor het oplossen van hun problemen met behulp van de software. Daar ligt de kracht van het product.

Als Business Analist ben je voornamelijk bezig met het in kaart brengen van klantbehoeften en bedrijfsprocessen, zodat het product op maat kan worden gemaakt voor de klant. De vaardigheden om met klanten te communiceren en hun behoeften te vertalen naar IT-gerelateerde oplossingen zijn van groot belang. Vervolgens ben jij ook verantwoordelijk voor het doorgeven van deze wensen en behoeften aan de developers, om uiteindelijk een op maat gemaakt product voor de klant te realiseren.

Je wordt klaargestoomd om een echte analist, consultant, architect en technische expert te worden, zodat je klanten het beste advies kunt geven en hen kunt helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je samen met drie ervaren analisten in je team.

Heb je dit nooit eerder gedaan, maar beschik je wel over de ambitie en de juiste soft skills? Dan kun jij ook de juiste kandidaat zijn voor deze positie!

Functie eisen

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Affiniteit met (bedrijfs)processen;
  • Abstract denkvermogen;
  • structuur is jouw tweede natuur;
  • Communicatieve vaardigheden van topklasse;
  • En vooral je mindset: je bent ambitieus en wilt graag een carrière maken in de IT.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot €5000,- afhankelijk van je ervaring;
  • 100% pensioenbijdrage door de werkgever;
  • Ontwikkelingsbudget;
  • Mogelijkheid tot een auto van de zaak;
  • Informele werksfeer waar jouw talent wordt gewaardeerd;
  • Grote mate van flexibiliteit op het gebied van thuiswerken/kantoorwerken;
  • En als laatste, een fijne omgeving met leuke collega's die er samen iets van willen maken!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Prima! Neem contact op met Samir Jouseiph via S.Jouseiph@haystackpeople.nl of +31645262693

Business Analist | SaaS
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen