Rotterdam
Vast
70k
Javascript, React, Typescript

React developer | Software die levens redt!

Werk jij graag aan één lang lopend project voor een grote internationale klant? Ontwikkel jij graag met technologieën als Javascript, React en Typescript? Lees dan verder!

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een maatwerk softwarehuis gevestigd in Rotterdam, met grote klanten verspreid over Nederland. Dit bedrijf onderscheid zich op het gebied van het bedenken van data-gedreven oplossingen, hun creatieve mindset en hun vermogen voor het opleveren van technisch hoogstaande software. Onze klant voorziet hun klanten van al hun digitale behoeften zoals; digitale strategie, website creatie, performance marketing, foto- en videografie, AI-oplossingen, e-commerce platforms en meer. Het bedrijf bestaat nu uit 25 medewerkers en is een diverse groep van strategen en ontwerpers tot en met developers. De teams waarin gewerkt wordt zijn multidisciplinair en in co-creatie met hun klanten. Dit bedrijf heeft een divers portfolio aan projecten lopen. Zo zijn er een aantal kort lopende projecten, een aantal lang durige projecten en sommige doorlopende projecten. Voor deze functie zal jij binnen deze digital agency samen met een andere front-end developer verantwoordelijk zijn voor het belangrijkste lang/door lopende project van dit bedrijf.

Bij onze klant gaat het om meer dan alleen werk; het gaat om samen groeien, innoveren en impact maken. Als je klaar bent om je carrière naar een hoger niveau te tillen en deel wilt uitmaken van een team dat echt het verschil maakt, dan is deze agency de perfecte plek voor jou.

Functie omschrijving

Als front-end developer bouw je mee aan een grootschalig project voor een internationale klant. Je krijgt de kans om een cruciale rol te spelen in de ontwikkeling van geavanceerde software die indirect levens zal gaan redden wereldwijd. Je zal gaan werken aan diverse aspecten van het platform, zoals stabilisatie, performance, verbeteringen en het vernieuwen van de tech stack met het inbrengen van design patterns. Goed om te weten, is dat dit een langdurige positie is waar jij samen met een andere front-end developer aan zal werken. Het is dus belangrijk dat jij je graag wilt storten op één groot project en niet perse op zoek bent naar een baan waar je aan verschillende projecten kunt werken.

Functie eisen

Jij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van deze applicaties met een enorme focus op React. Je zal hierin overzichtelijke en herbruikbare componenten gaan bouwen die bijdragen aan het grotere ecosysteem van het platform. Ook zal jij complexe state management oplossingen binnen de grote applicaties beheren, waarbij je onder andere Zustand gebruikt. Daarnaast zal je bijdragen aan de fundering van het platform door het inbrengen van architecturale ontwerpen en waar kan het verbeteren van de technische stack. Tot slot zal jij samen met jouw collega veel in contact zijn met de internationale klant, waarbij de voertaal Engels is.

Verder heb je:

  • Minimaal 3 jaar professionele ervaring als frontender met React
  • Erg belangrijk is, is dat jij ervaring hebt met statemanagement.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in spreken als schrijven.
  • Je hebt ervaring met unit-testing
  • Pré is als je ook nog ervaring hebt met RxJs en Angular. Belangrijk om te weten is dat jij geen code in Angular hoeft te schrijven, alleen is er oude code in Angular geschreven die jij samen met een collega gaat leren lezen, zodat jij dit volledig om kan bouwen naar de nieuwe React & Typescript stack.
  • Pré is als jij ervaring hebt in grotere software applicaties.

Je komt te werken in een informele organisatie met een jong en gedreven team van collega’s. Ze bieden je alle vrijheid en steun om jezelf te ontwikkelen en een open en innovatieve cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Ze dagen elkaar uit en houden van mensen die naar voren stappen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen €3.000,- en €5.500,- bruto op basis van een 40-urige werkweek (o.b.v. je ervaring, skills en potentie)
  • Een pensioensregeling
  • Een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week
  • Een prachtig kantoor in Rotterdam
  • Gezamenlijke uitgebreide lunch
  • De mogelijkheid om 4 dagen per week thuis te werken
  • Een maandelijks opleidingsbudget
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8% vakantiegeld
  • Laptop in bruikleen

Interesse? App naar +31626051747 of mail naar g.vanschagen@haystackpeople.nl

React developer | Software die levens redt!
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen