Halfweg
Vast
50k
PHP, Wordpress

Wordpress developer | PHP

Wil jij als Medior/Senior Wordpress developer aan de slag voor toonaangevende klanten?

Bedrijfsprofiel

Onze partner is een digital agency gevestigd in Halfweg. Het bedrijf telt 21 medewerkers, waarvan de meeste developers zijn, met uitzondering van de directie en de officemanager. Zij zijn ontstaan vanuit meerdere fusies.

Zij bouwen voornamelijk websites voor bedrijven die al hun eigen branding en identiteit hebben, maar grotere marketingambities nastreven. Ze willen een website die meer is dan een visitekaartje en echt voor hen werkt, zoals productconfiguratoren, leadgeneratie-websites en websites die de sales verhogen. Ongeveer 30% van hun werk bestaat uit opdrachten van bestaande klanten, terwijl de overige 70% nieuwe projecten zijn. Ze realiseren jaarlijks zo'n 20 tot 30 nieuwe projecten met een waarde tussen de 20.000 en 60.000 euro.

Er wordt veel gewerkt met WordPress en WooCommerce, en aan de frontend wordt meestal gebruikgemaakt van React. Ze gebruiken geen PHP-frameworks; alles wordt in WordPress gedaan.

Functie omschrijving

Onze partner is op zoek naar een ervaren WordPress back-end PHP developer voor 32-40 uur per week. Zij werken in kleine, multidisciplinaire development teams van 5-7 professionals (projectmanager, designer, front-end & back-end developers). Hun specialisatie ligt in WordPress en WooCommerce.

Als developer bouw je diverse websites voor een diverse groep klanten. Je werkt aan externe (API) koppelingen en andere slimme oplossingen om de bedrijfsprocessen van onze klanten te automatiseren. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van onze interne softwarebibliotheek.

De klantprojecten zijn zeer uiteenlopend: van bierbrouwers tot advocatenkantoren en van eenvoudige bedrijfspresentaties tot complexe integraties met externe systemen. Zij streven er als bedrijf altijd naar om beter te worden en moedigen je aan om innovatieve oplossingen te bedenken.

Elke week heb je een vaste kantoordag met je team en soms zullen klantgesprekken op kantoor plaatsvinden. Op de overige dagen heb je de vrijheid om thuis of op kantoor te werken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

  • Zij starten elke dag met een stand-up zodat je weet wat er allemaal speelt
  • Je bouwt maatwerk websites in WordPress en onderhoudt bestaande websites. Geen standaard templates of page-builders. Zij gebruiken wel plug-ins als dat nuttig is.
  • Je ontwikkelt lokaal op Apple met PhpStorm en synchroniseert met Git.
  • Je werkt in een team van UX designers, front-enders, projectmanagers en full-stackers.
  • Je bedenkt graag slimme dingen waar de eindgebruikers echt blij van worden.
  • Je werkt voor leuke en aansprekende klanten als Uiltje Brewing, KrisKross, Talent&Pro, Jopenbier, Surfana en vele anderen.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Wordpress Developer, waarbij je ook met PHP gewerkt hebt
  • Je bent trots op je werk. Je werkt netjes en gestructureerd.
  • Je kent WordPress van binnen en van buiten. Met jouw kennis kan je bouwen wat je wilt.
  • Je deelt graag je kennis, en leert graag van anderen hoe zij werken om je eigen werkwijze te verbeteren.
  • Je wordt er blij van om een goed werkende website op te leveren en houdt daarbij rekening met alle aspecten van die website.
  • Je bent in staat een website te debuggen en op te leveren zonder errors.
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling
  • Je checkt de kwaliteit van je eigen werk en dat van collega’s en laat jouw werk graag nalopen. Doel is de kwaliteit van het gehele project te verbeteren.
  • Je neemt deadlines serieus. Net als onze klanten.
  • Je communiceert duidelijk met je teamleden zodat ook zij snappen wat jij hebt gefixt.

Arbeidsvoorwaarden

Onze partner kan veel flexibiliteit bieden, zo hoef je maar 1x per week op kantoor te zijn. Mocht je vaker willen, dan is dit zeker mogelijk. Verder bieden zij een startsalaris tot €4000 euro o.b.v. 40 uur. Je hebt hier ook de mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken. Verder biedt het bedrijf een pensioenregeling, thuiswerkvergoeding, internetvergoeding, en meer.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met mij op, of klik op solliciteren!
Jill Kranenburg
T: +31630716577
E: j.kranenburg@haystackpeople.nl
Wordpress developer | PHP
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen