Amsterdam
Vast
85k
Javascript, Typescript, React, Next.JS, GraphQL, Node

Frontend developer

Wil jij deel uitmaken van een revolutionair muziekplatform en de manier waarop artiesten hun muziek promoten veranderen? Wij zijn op zoek naar een ervaren frontend developer die gepassioneerd is over technologie en het creëren van oplossingen in deze sector.

(You must be living in the Netherlands and No Visa sponsorship is given)

Bedrijfsprofiel

Het innovatieve platform is ontstaan uit een passie voor muziek en technologie. Zij hebben als missie om het leven van muzikanten makkelijker te maken door middel van geavanceerde tools voor distributie en promotie. Het platform biedt een scala aan oplossingen, van het licenseren van muziek voor games en marketing, tot het verbinden van artiesten met influencers en het creëren van NFT's voor muziekroyalties.

Bij onze klant werken betekent deel uitmaken van een dynamische en creatieve omgeving waar innovatie centraal staat. Met een divers team van specialisten, waaronder veel muzikanten, streven ze ernaar om muzikanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken zonder zich zorgen te maken over de zakelijke kant van hun carrière. ze zijn trots op onze transparante werkwijze en stimuleren samenwerking door middel van agile methodologieën zoals Scrum en dagelijkse stand-ups.

Ze zitten nog echt in de start-up fase en het is belangrijk voor mensen die hier komen te werken om te weten dat dit ook echt de cultuur is die heerst. Met een vermogende angel investor achter hun zit er kapitaal in het bedrijf waardoor er baanzekerheid is.

Functie omschrijving

Als frontend developer speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en onderhouden van de artist tools. Je werkt nauw samen met zowel het front-end als back-end team om nieuwe productfeatures te bouwen en technische verbeteringen door te voeren. Ze hebben recent een nieuwe frontend applicatie opgezet in Next.js en jouw expertise zal van onschatbare waarde zijn om deze verder te optimaliseren en te integreren met onze andere tools.

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en implementeren van performance optimalisaties en werkt aan projecten die rechtstreeks bijdragen aan de groei en het succes van artiesten. We zoeken iemand die niet alleen technisch sterk is, maar ook een team kan leiden en ervaring heeft met het aanwerven van nieuwe teamleden. Je zult nauw samenwerken met de CMO/PO, de CEO en andere sleutelfiguren binnen het bedrijf. Communicatieve vaardigheden en stakeholder management is dus belangrijk om toe te kunnen passen in jouw rol.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring met TypeScript
  • Uitgebreide ervaring met moderne frameworks en tools zoals React, Next.js, Gatsby, TypeScript, Styled Components, GraphQL en Node.js
  • Zelfgemotiveerde ontwikkelaar die geniet van teamwork
  • Sterke samenwerkingsvaardigheden
  • Passie voor technologie en een oog voor detail bij het oplossen van complexe problemen
  • Ervaring met het opbouwen en leiden van een team is een groot pluspunt
  • Ervaring met cloudtechnologieën zoals AWS is een pluspunt
  • Ervaring of affiniteit met of in de muziekindustrie is een pluspunt

Arbeidsvoorwaarden

  • Flexibele thuiswerkregeling: 2 dagen op kantoor, 3 dagen remote per week, met de vrijheid om vaker naar kantoor te komen indien je dat wil
  • Een salaris dat kan oplopen tot €85k op basis van je ervaring en skills.
  • Mogelijkheden om deel te nemen aan seminars, teamuitjes en sportieve evenementen
  • Maandelijkse evenementen en een levendige werkomgeving waarin collega’s regelmatig samen lunchen, koffiedrinken of een borrel doen
  • Mooie kans om mee te groeien met een start-up

Kom in contact met on onze consultant l.verweij@haystackpeople.nl of whatsapp naar +31620293364

Frontend developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen