Breda
Vast

Product Owner | E-Health | Scale-up

De gezondheidszorg digitaliseert en daar kan jij als Product Owner impact op hebben! 

Bedrijfsprofiel

De gezondheidszorg digitaliseert, consumenten beschikken over steeds meer informatie en er is een stijgende behoefte vanuit de consument naar regie over hun zorg. Deze behoefte aan digitale zelfregie, groeit jaarlijks internationaal met 20% en het aantal spelers in de markt neemt snel toe.

E-Health Ventures Group speelt op deze trend in, door laagdrempelige e-health-platformen te bieden, waarbij de consument door de combinatie van medisch-specialistische kennis, producten, informatie en advies tot een passende behandeling komt. zij geloven dat verantwoorde zelfregie bijdraagt aan een beter welzijn, en stellen consumenten in staat om zelf tot een passend en veilig besluit te komen ten behoeve van hun welzijn.

Dit is een ondernemende club die continue blijft streven naar innovatieve oplossingen. Dit doen zij met 50 professionals.

Op dit moment zoeken zij een Product Owner voor de verdere ontwikkeling van hun grootste platform DokterOnline.

Functie omschrijving

Als Product Owner ben je spin in het web en aanspreekpunt voor alle software development projecten en onderhoudsactiviteiten voor Dokteronline. Je vervult een echte brugfunctie tussen het Commerce team en het Development team. Je beheert de product backlog, zorgt voor afstemming en communicatie met alle betrokkenen en voor een duidelijke en efficiënte werkstroom voor het development team. Development projecten zijn meestal onderdeel van een groter commercieel project, daarom werk je nauw samen met de project owners bij Commerce. Je rapporteert rechtstreeks aan de CTO.

Voordat het Development team concreet aan de slag gaat zorg jij ervoor dat de business eisen en wensen vertaald worden naar de juiste functionele oplossingen. Dit doe je door de juiste vragen te stellen en gevraagd en ongevraagd advies te geven. Waar nodig verdiep je jezelf in de problematiek en mogelijke oplossingsrichtingen of schakel je de juiste specialisten in. Jouw analytische skills zijn hierbij essentieel, maar ook kennis van ons platform DokterOnline en de ontwikkelingen in de markt.

Vervolgens zorg je dat de ontwikkeling gepland wordt waarbij je indien nodig een plan van aanpak maakt voor grotere projecten. Je bent aanspreekpunt voor status en voortgang en organiseert sprintplanningen, refinements, reviews en retrospectives. Details, techniek en uitvoering liggen niet bij jou maar bij het development team en overige betrokkenen. Je zult hierbij ook regelmatig afstemmen met externe partners en leveranciers.

In deze rol ben je een verbinder, vertaler, adviseur, planner en coördinator, en dat sluit perfect aan op jouw persoonlijke kwaliteiten en kennis. Als aanspreekpunt voor Development, Commerce en management beweeg jij soepel door de gehele organisatie en ben je een prettige en inspirerende collega.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als product owner/projectmanager en/of business analist in een vergelijkbare rol.
  • Je hebt gewerkt bij een commerciële organisatie, bij voorkeur in een B2C startup/ scale-up.
  • Je bent goed bekend met software development en -onderhoud in web/e-commerce/cloud omgevingen.
  • Je bent bekend met agile/scrum werkwijzen en tooling (Jira).
  • Je bent bekend met requirements management, functionele analyse en projectmanagement.

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot 75k, een winstuitkering, reiskostenvergoeding en variabele werktijden. Ook kun je jezelf verder te ontwikkelen via externe opleidingen. Je krijgt een uitdagende werkomgeving en gaat werken aan projecten met impact. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid en mag je echt je stempel drukken binnen de organisatie.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nl of bel naar +31 (0)6 30716577

Product Owner | E-Health | Scale-up
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen