Amsterdam
Vast
65k, 70k, 75k, 80k, 85k
Javascript, Vue, React

Frontend Developer

Ben jij een ervaren Front-end Developer met een passie voor UX/UI design en oog voor detail? Heb je uitgebreide ervaring met React.js en wil je bijdragen aan uitdagende projecten? Onze klant zoekt een gedreven ontwikkelaar om hun team te versterken en te werken aan innovatieve platformen met een hoge impact.

 

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een vooraanstaand techbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van in-house SaaS-oplossingen die zich onderscheiden door innovatie en gebruiksgemak. Met drie unieke producten - waaronder een opzegservice platform, een verhuuralert systeem, en een CV-bouwtool - helpen zij startups om te groeien en markten te veroveren. Ze staan bekend om hun vermogen om snel in te spelen op marktbehoeften, waardoor ze sterk zijn gepositioneerd op Google en altijd nieuwe kansen benutten.

Het bedrijf is opgebouwd door ondernemers die passie hebben voor softwareontwikkeling en die altijd openstaan voor nieuwe ideeën. Binnen het bedrijf heerst een cultuur van autonomie en innovatie, waarbij medewerkers worden gestimuleerd om hun eigen projecten op te zetten en verantwoordelijkheid te nemen. Met een klein, hecht team in hartje Amsterdam, biedt onze klant een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en initiatief centraal staan.

Functie omschrijving

Als Frontend Developer ben je verantwoordelijk voor het design, de UI, UX, en de frontend-ontwikkeling van diverse projecten. Je werkt nauw samen met een team van developers om de gebruikerservaringen te verbeteren en nieuwe functionaliteiten te implementeren. Je denkt niet alleen na over de technische aspecten, maar ook over de esthetische en gebruiksvriendelijke kant van de applicaties.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve webapplicaties met behulp van React.js, TypeScript, en andere moderne technologieën. Je werkt samen met designers en backend-developers om hoogwaardige producten te leveren die door duizenden gebruikers worden gewaardeerd.

Functie eisen

  • Minstens 3 jaar aantoonbare ervaring met frontend technologieën, vooral React.js.
  • Ervaring met het werken met verschillende API's.
  • Sterke kennis van HTML, CSS (Tailwind) en JavaScript (React.js).
  • Ervaring met Figma, met een focus op wireframing, UI & UX.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt ervaring met het werken in een kantooromgeving.
  • Pré: Kennis van Laravel Inertia, MySQL, en basiskennis van dev-ops.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot €4.250,- per maand, afhankelijk van ervaring.
  • Een sleutelrol binnen een hecht en professioneel team.
  • Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en creativiteit.
  • Mogelijkheden om aan eigen projecten te werken en je vaardigheden te verbreden.
  • Dagelijkse verzorgde lunch en een informele werksfeer.
  • Reiskostenvergoeding en flexibele werkopties.
  • De kans om aandelen in het bedrijf te verkrijgen.

Solliciteer via de site, mail naar l.verweij@haystackpeople.nl of whatsapp naar +31620293364

Frontend Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen