Utrecht
Vast
75k
PHP, Laravel, Symfony, React, Vue, Typescript

Frontend developer | SaaS projecten

Wil jij als Frontend Developer werken bij een toonaangevende IT-partner voor onder andere Robidus, Koninklijke Horeca Nederland en UMC Utrecht? Lees dan verder!

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een full-service softwarepartner die zich richt op het zo eenvoudig mogelijk maken van de digitalisering voor hun klanten. Vanuit een bedrijfskundig perspectief begrijpen ze de uitdagingen en ambities van hun klanten en voorzien hen van alles wat nodig is om blijvend succes te behalen. Of het nu gaat om cloud-native software, mobiele apps of integraties—alles is mogelijk.

In de afgelopen 11 jaar is onze klant gegroeid tot een team van 60 specialisten, verdeeld over 6 scrumteams. Elk team bestaat uit frontend- en backenddevelopers, een scrummaster en een product owner. Ze zijn zowel ISO 9001, ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd.

Op dit moment fungeert onze klant als IT-partner voor diverse organisaties, waarbij ze hoogwaardige applicaties ontwikkelen die bedrijfskritisch zijn. Deze samenwerkingen zijn niet van korte duur, maar betreffen langdurige partnerships van 5 tot 8 jaar. Hierdoor werk je per jaar met niet meer dan 4 klanten, wat de focus op kwaliteit waarborgt.

Hun missie is om digitale transformatie voor iedereen mogelijk en eenvoudig te maken. Ze zijn actief in verschillende sectoren, waaronder FinTech, SaaS, Zorg, Vastgoed en Cloudcomputing. De gemeenschappelijke factor tussen deze sectoren is het vertrouwen dat bedrijven stellen in hun bedrijfskritische softwareoplossingen.

Om het proces zo efficiënt en transparant mogelijk te maken, heeft onze klant een intern platform ontwikkeld dat alle technische beslissingen inzichtelijk maakt. Dit maakt het proces niet alleen begrijpelijker voor de Product Owner, maar ook voor de klant.

Daarnaast bouwen ze ook hun eigen SaaS oplossingen en bouwen ze zelfs hun eigen Start-ups

Functie omschrijving

Als Senior Frontend Developer speel je een sleutelrol in het ontwerpen en implementeren van de front-end van complexe webapplicaties. Je werkt nauw samen met de backend-ontwikkelaars om naadloze en intuïtieve gebruikerservaringen te creëren. Je bent verantwoordelijk voor de technische beslissingen op het gebied van frontend, van de eerste concepten tot de uiteindelijke oplevering.

Je zult samenwerken met de Head of Technology om in een vroeg stadium van het project de juiste aanpak en technische uitvoering te bepalen. Je denkt mee over de architectuur, brengt creatieve oplossingen aan en zorgt ervoor dat de uiteindelijke producten gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig zijn. Je bent ook verantwoordelijk voor code reviews, het toepassen van best practices en het onderzoeken van nieuwe frontend-technologieën.

  • Ontwerpen en implementeren van de frontend van webapplicaties.
  • Werken met moderne frontend frameworks en libraries.
  • Samenwerken met backend-ontwikkelaars om integraties te realiseren.
  • Voortdurend verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en performance.
  • Uitvoeren van code reviews en het begeleiden van junior developers.
  • Blijven up-to-date met de nieuwste technologieën en trends.

Functie eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring als Frontend Developer.
  • Uitgebreide ervaring met HTML, CSS, JavaScript en moderne frameworks zoals React of Vue.js.
  • Ervaring met Agile Scrum.
  • Communicatief sterk en in staat om complexe ideeën duidelijk over te brengen.
  • Oog voor detail en een passie voor het creëren van gebruiksvriendelijke interfaces.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot €75.000 per jaar, afhankelijk van ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief reiskostenvergoeding en flexibele werktijden.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via externe opleidingen.
  • Een uitdagende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en de kans om mee te bouwen aan innovatieve softwareoplossingen in diverse sectoren.

Wil jij bijdragen aan impactvolle projecten en jezelf verder ontwikkelen in een groeiende organisatie? Solliciteer dan gauw bij mij l.verweij@haystackpeople.nl of +31620293364

Frontend developer | SaaS projecten
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen