Helmond
Vast
55k, 60k, 65k
Laravel, Vue, Docker, Wordpress

Laravel Developer - Schaalbare platformen

Ben jij een ervaren Laravel developer die graag wil werken in een dynamisch team binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is? En ben je op zoek naar een plek waar Brabantse gezelligheid hand in hand gaat met professionele uitdagingen? Dan is deze vacature bij onze nieuwe klant precies wat je zoekt! Bij ons hoef je geen pak aan en zorgen we ervoor dat werken leuk en uitdagend blijft, met bijvoorbeeld op donderdagmiddag een potje padel, regel matig geen borrel en geen gezeur.

Het Bedrijf

Onze klant is een veelzijdig sales- en marketingbureau dat, naast leadgeneratie, ook actief is in de meubelverkoop via hun eigen product en hun verschillende leadgeneratie platformen die al jaren in ontwikkeling zijn. Hier zijn ze ook echt een expert in. Met drie bedrijven onder één dak, een kantoor in Helmond en een team dat bestaat uit 9 vaste medewerkers, 4 freelancers, werkstudenten en een stagiair, bieden ze een werkomgeving waar innovatie, samenwerking en gezelligheid centraal staan. De komende jaren staan er flinke groeidoelstellingen waar robuuste software de kern voor is en daar ben jij voor nodig! Zo is iedereen cruciaal in zijn of haar onderdeel.

De Functie

We zijn op zoek naar een ervaren Laravel developer die een cruciale rol gaat spelen in het opschalen en verder ontwikkelen van onze leadgeneratieplatformen. Je zult nauw samenwerken met ons team van marketeers en sales professionals om onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

Dat moet ook wel omdat we er op vertrouwen dat jij de persoon bent die weet waar het over gaat als het om Laravel en PHP gaat. Waar je ondersteuning nodig hebt dan kunnen we die zeker bieden maar in de basis rust alles op jouw schouders en moet je ook de zelfverzekerdheid hebben dat jij dit varkentje wel even gaat wassen.

Onze software is gebouwd in Laravel (Nova) daar zitten wat eigenaardigheden in maar jij als ervaren engineer bent daar zo mee bekend en in de frontend werken we met Vue. Daarnaast wat docker zoals je zou verwachten uiteraard en Myswl.

Wat jij moet kunnen

  • Minimaal 3/4 jaar ervaring hebt met Laravel.
  • Bekend bent met Laravel Nova of bereid bent om hierin te duiken.
  • Ervaring hebt met MySQL, Docker en Vue.js.
  • Proactief bent en graag in een team werkt.
  • HBO Werk en denkniveau (diploma is niet zo belangrijk)
  • Jij lult niet maar poetst

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een aantrekkelijk salaris tot €5500 per maand, afhankelijk van je ervaring, en daarnaast:

  • 25 vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Pensioenregeling met 4% bovenop je bruto salaris.
  • Flexibele werktijden, met de mogelijkheid om 1-2 dagen per week thuis te werken.
  • Dagelijkse gezamenlijke lunch, op kosten van de zaak.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer als je verder weg woont dan Helmond.
  • Regelmatige teamactiviteiten zoals padel op donderdagmiddag en borrels.
  • Een jaarlijkse workation naar het buitenland.

Lijkt deze uitdaging jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op via a.janssen@haystackpeople.nl of bel naar 0682099493. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Laravel Developer - Schaalbare platformen
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen