Harderwijk
Vast
75k
C#, .NET, Azure

Medior+/Senior .NET Developer

Vind jij het leuk om als Medior+/Senior .NET Developer aan de slag te gaan bij een toffe SaaS club in de arbodienstverlening branche? Lees dan snel verder!

Bedrijfsprofiel

23 jaar geleden is onze partner ontstaan in de arbodienstverlening. Zij zochten een verzuimsysteem en geen enkel systeem was flexibel genoeg. Veel systemen zorgden voor dubbele registratie en de meeste systemen waren alleen goed voor één aspect. Vanuit daar zocht onze partner een verzuimsysteem en is vanuit daar sinds 2018 een eigen staande bedrijf ontstaan. Dit programma is gebouwd om bijzondere persoonlijke gegevens, afspraken te laten maken door artsen en weer te geven in het programma. Zij hebben veel koppelingen met verschillende software. Binnen het bedrijf werkt 90 man.

Drie portalen komen hier samen, binnen het systeem:
1. Arbo portaal;
2. Klant portaal (dashboard met verzuimcijfers);
3. Medewerker portaal (zieke medewerker kan hier inloggen om afspraken in te zien).

Functie omschrijving

Binnen het bedrijf bestaat 55 man uit development en bestaan er 4 programmeerteams. In elk team zitten 10 personen. Voor locatie Harderwijk is onze partner opzoek naar een Medior+/Senior C# .NET Developer. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en onderhouden van de software die zij voor hun eigen klanten ontwerpen. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven van de digitale ervaring van hun klanten. Je vindt het leuk om initiatief te nemen en mee te denken met je collega's als zij een probleem hebben. Je neemt het voortouw in het maken van de juiste praktische en kwalitatief goede web oplossingen.

Functie eisen

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • 4+ jaar ervaring
  • C# .NET ervaring
  • NL talig
  • Ervaring met scrum is een pré
  • Ervaring met SQL server is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot €5900 per maand + een goed secundair pakket:
  • Pensioen
  • 30 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
  • 13e maand

Interesse? Bel mij dan op 0682064191 of mail mij op m.issa@haystackpeople.nl!

Medior+/Senior .NET Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen