Delft
Vast
65k
Javascript, React, Typescript

Front-end developer | LMS

  • Wil je werken in een SaaS-scale-up?
  • Wil je een salaris verdienen tot 3600 euro?
  • Wil je veel afwisseling in je rol?

Lees dan snel verder!

Let op! Dit bedrijf biedt geen visa sponsorship

Bedrijfsprofiel

Onze klant, gevestigd in Delft, is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve e-learningoplossingen. Ze bieden een e-learningplatform waarmee bedrijven interne trainingsprogramma's kunnen creëren, beheren en volgen. Dit stelt hun wereldwijde klantenbestand in staat om hun medewerkers effectief op te leiden en hun voortgang bij te houden.

Een voorbeeld van hun werk in de praktijk is de samenwerking met meerdere bedrijven die hun e-learningplatform gebruiken om hun franchise-units wereldwijd te trainen. Hun klanten vertrouwen erop dat ze hoogwaardige trainingen leveren en de voortgang van medewerkers monitoren.

In de afgelopen tien jaar is hun platform uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de e-learningmarkt. Ze hebben een team van 8 ontwikkelaars en zijn op zoek naar een medior Front-End Developer om hen te helpen groeien en hun klanten nog beter van dienst te zijn. Dit bedrijf zet zich in voor innovatie en klantgerichtheid, en streeft ernaar de beste e-learningoplossingen te bieden aan organisaties wereldwijd. Als onderdeel van hun team kun je bijdragen aan het verbeteren van de manier waarop bedrijven hun medewerkers opleiden en ontwikkelen.

Functie omschrijving

Als front-end developer maak je deel uit van een probleemoplossend team dat continu werkt aan hun LMS. Deze teams bestaan uit een mix van front-end engineers, back-end engineers, UX-designers en implementatieconsultants. Samen tillen jullie het product naar een hoog niveau door de kloof tussen technologie en design te overbruggen. Jouw rol omvat zowel het ontwerpen als het technisch implementeren van features, waardoor je zowel creatief als detailgericht bent.

Je zult een belangrijke rol en invloed hebben op hoe de software functioneert en eruitziet, en bent betrokken bij elke fase van de feature-ontwikkeling. Dit omvat deelname aan feature-planningsvergaderingen, het schrijven van korte voorstellen voor de product owner, het ontwerpen van oplossingen direct in de browser, het presenteren van deze oplossingen aan het team, en het implementeren ervan met behulp van moderne technologieën zoals TypeScript en React. Je zult ook code reviewen, feedback verwerken en ervoor zorgen dat features voldoen aan de kwaliteitsnormen voordat ze worden uitgerold. Het is belangrijk dat je weet hoe je met Test-Driven Development (TDD) werkt of bereid bent om dit te leren.

Ze werken in korte sprints van 2 tot 4 dagen om snel resultaten te boeken en deployen vaak meerdere keren per dag. Jouw werkzaamheden zullen een grote impact hebben op het eindproduct en je krijgt de vrijheid om technieken en frameworks te kiezen die jou enthousiast maken, terwijl je ervoor zorgt dat je werk aansluit bij hun merkstijl, UX-criteria en toegankelijkheidsrichtlijnen.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring als front-end developer (React.js).
  • Ervaring met TypeScript.
  • Ervaring met Test-Driven Development (TDD).
  • Voorkeur voor agile werken
  • Kennis van het automatiseren en implementeren van terugkerende taken.
  • Sterke teamspeler die de motivatie hoog houdt.
  • Vloeiend in Engels, woonachtig in Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen de €3000 tot €3600.
  • Hybride werkomgeving (2 dagen op kantoor).
  • Flexibele werktijden.
  • Mogelijkheden om deel te nemen aan cursussen en conferenties.
  • Ruimte en tijd om te onderzoeken of nieuwe technologieën kunnen bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Klinkt dit interessant? Reageer dan op deze vacature of stuur je cv naar g.vanschagen@haystackpeople.nl.

Front-end developer | LMS
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen