Breda
Vast
50k, 55k, 65k, 60k, 70k, 75k
PHP, Laravel, Drupal, Node, Symfony, Vue, Nuxt.js

Senior PHP Developer - Maatwerk Applicaties

Ben jij een ervaren Symfony developer die graag werkt in zelfsturende teams zonder managers? Bij onze partner krijg je de kans om in een flexibele werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan uitdagende projecten te werken. Geen stropdassen nodig en op vrijdag een gezellige borrel met je collega’s!

Het Bedrijf

Onze partner, opgericht in 1997, is door de jaren heen uitgegroeid van een jong en dynamisch bedrijf naar een volwassen en professioneel bureau. Ze begonnen als een developmentbedrijf en hebben hun expertise uitgebreid naar marketing en strategie. Sinds 2011 werken ze volgens Scrum en Agile, en de organisatie is nu volledig zelfsturend. Ze bestaan uit 60 medewerkers, waaronder 30 engineers, en hebben zich recentelijk aangesloten bij een grotere groep om hun impact en projectomvang te vergroten. Ze zijn trots op hun Brabantse roots, wat zich uit in een open en eerlijke cultuur waar iedereen zichzelf kan zijn.

De organisatie werkt met internationale klanten en voert strategische projecten uit, zoals softwareontwikkeling voor medische toepassingen. Ze hebben alles in huis om klanten te ondersteunen, van development tot security en hosting, en werken met cutting-edge technologieën zoals AWS en Nuxt maar de core is PHP Symfony en soms een uitstapje naar Laravel.

De Functie

Als Symfony developer bij onze partner word je een cruciale schakel binnen verschillende projectteams. Het bedrijf kent een "tech-cell" aanpak, waarbij je zelf kunt inschrijven op projecten die aansluiten bij jouw interesses en expertise. De projecten variëren van het ontwikkelen van consumentenshops en B2B-platforms tot het bouwen van complexe webapplicaties en portals voor grote klanten, zoals ziekenhuizen.

Je zult werken met een moderne techstack. De nadruk ligt op kwaliteit en innovatie, waarbij jouw input en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd. Je werkt samen met senior developers en hebt de vrijheid om nieuwe technologieën en werkwijzen te verkennen.

Wat jij moet kunnen

  • Minimaal 4 jaar ervaring in softwareontwikkeling.
  • Grondige kennis van Symfony en bij voorkeur ervaring met Laravel, Vue of Nuxt.
  • Je bent vertrouwd met PSR en SOLID principes.
  • Nederlands en Engels beheers je goed.
  • Ervaring met het aansturen van projecten is een pre.

Wat jij krijgt

  • Een salaris tot €75.000 per jaar.
  • 25 vakantiedagen met een onbeperkt verlofprincipe.
  • 8% vakantiegeld en een goed pensioen.
  • Fietsregeling, reiskostenvergoeding, en flexibiliteit in thuiswerken.
  • Een open en ondersteunende cultuur, waarin je volop kansen krijgt om te groeien.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct of neem contact op via a.janssen@haystackpeople.nl / 0682099493.

Senior PHP Developer - Maatwerk Applicaties
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen