Den Bosch
Vast
75k, 55k, 60k, 65k, 70k, 80k, 85k
AWS

Cloud Engineer - Enterprise Cloud Migratie

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die enthousiast wordt van het migreren van een volledig enterprise level IT-landschap naar de cloud? Wil je werken in een internationaal bedrijf (met een flinke dosis Brabantse gezelligheid) waar je aan grote, impactvolle projecten werkt? Lees dan snel verder, want deze kans kom je niet vaak tegen! En trouwens, je hoeft geen pak aan en op vrijdag zijn er worstenbroodjes ;).

Het Bedrijf

Deze organisatie is al decennialang een belangrijke speler in hun branche en met een omzet van bijna 500 miljoen is het zeker geen kleine speler. Ze specialiseren zich in de verkoop van vrachtwagens, zware machines en andere bedrijfsvoertuigen, en zijn al zo’n 60 jaar actief. Het bedrijf telt ongeveer 1000 medewerkers, van verkopers in de showroom tot monteurs en natuurlijk: Development.

Het kantoor is gevestigd in de regio Den Bosch en heeft alles wat je nodig hebt. Ondanks de omvang is het bedrijf nog steeds een "normaal Brabants bedrijf" gebleven. Mensen dragen alleen een pak als ze dat willen, en in de kantine is dagelijks een goed verzorgde lunch. Behalve op vrijdag, dan is het wat ongezonder (en lekkerder!).

Wat maakt het werken hier zo bijzonder? Uit eigen ervaring kan ik zeggen: het bedrijf investeert in jouw persoonlijke groei, ongeacht je functie. Iedereen krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen, wat ook blijkt uit de verhalen van mensen die hier al jaren met plezier werken. Benieuwd wat dit betekent voor een Cloud Engineer? Lees dan snel verder!

De functie

De Functie
We zijn op zoek naar een ervaren Cloud Engineer die samen met een collega-engineer het volledige IT-landschap van het bedrijf naar de cloud gaat brengen. Dit betekent dat je zowel werkt aan externe applicaties met miljoenen bezoekers per maand als aan interne tools voor de 19 vestigingen en het beheer van een vloot van bedrijfsvoertuigen voor grote supermarktketens en groothandels.

Je werkt nauw samen met verschillende teams en bent verantwoordelijk voor het opzetten van een toekomstbestendig cloudlandschap. Want als je software aanbiedt, dan moet je dat volgens moderne technieken doen. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en werkt met de nieuwste technologieën. Dit is een geweldige kans als je wilt meewerken aan grootschalige, impactvolle cloudprojecten binnen een bedrijf dat openstaat voor innovatie.

De technieken die centraal staan in deze functie zijn: AWS, Terraform en Scode. Er wordt volop ingezet op de volledige migratie naar de cloud en jouw expertise zal cruciaal zijn om dit succesvol te realiseren.

De Functie

Het motto hier is: "We zoeken engineers die de omgeving beter achterlaten dan toen ze binnenkwamen."

  • Minimaal 3 jaar ervaring met AWS (certificeringen zoals AWS Solution Architect zijn een pré).
  • Ervaring met Terraform en Scode is een must.
  • Ervaring met DevOps en het opzetten van CI/CD pipelines is een sterke pre.
  • Nederlands spreken is een pré, maar geen must (het team is internationaal).
  • Je hebt ervaring met het werken aan grote, schaalbare cloudoplossingen.
  • Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen voor je projecten.

Wat jij krijgt

  • Een salaris tot 85k per jaar.
  • 24 vakantiedagen.
  • Pensioen.
  • Reiskostenvergoeding (uiteraard).
  • Bonus (ter waarde van één maandsalaris).
  • Gewoon goed geregeld!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct of mail/bel naar: a.janssen@haystackpeople.nl/0682099493

Cloud Engineer - Enterprise Cloud Migratie
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen