Den Bosch
Vast
65k, 70k, 75k
PHP, Symfony, Zend, AWS, Vue

Backend PHP Teamlead - Social Platform

Ben jij een ervaren Backend Developer met leiderschapspotentieel, en wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor een team dat werkt aan apps die door duizenden mensen dagelijks gebruikt worden? Wil jij bijdragen aan de transformatie van een platform dat iedereen in Nederland minstens één keer heeft gebruikt?

Lees dan deze vacature voor Backend Teamlead!

Het Bedrijf

Onze partner is een van de bekendste namen in het "consumenten-deals" segment. Begonnen met een klein team van 2 mensen, zijn ze in de afgelopen 12 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 280 medewerkers die zich dagelijks inzetten om consumenten de beste deals te bieden bij restaurants, hotels en citytrips.

Alles gebeurt in-house, op een centrale locatie in hartje Den Bosch. Ondanks hun groei blijven persoonlijk contact, commitment en flexibiliteit centraal staan. Hierdoor kunnen ze snel schakelen en regelmatig nieuwe use-cases lanceren. Een van hun nieuwste diensten laat gebruikers op basis van locatie zien waar ze in een stad kunnen eten, inclusief de beste deals.

Het bedrijf heeft alle faciliteiten op kantoor, van een eersteklas klantenservice (waarbij je nooit langer dan 15 seconden hoeft te wachten!) tot een developmentteam dat bijna 30 man sterk is. En dat alles gebeurt onder één dak, inclusief een chef-kok en een eigen sportschool.

De Functie

Als Backend Teamlead kom je aan het hoofd te staan van een team van 6 backend developers. Jij gaat de technische koers uitzetten en bent verantwoordelijk voor het bouwen en optimaliseren van de backend voor de verschillende platformen die op dit moment live zijn én die nog gelanceerd zullen worden.

Het team gebruikt voornamelijk PHP en is momenteel bezig een oude Zend-applicatie om te schrijven naar Symfony en microservices. Als Teamlead zul jij niet alleen meewerken aan de technische realisatie, maar ook het team begeleiden, code reviews uitvoeren en bijdragen aan architectonische beslissingen.

We zoeken iemand die in staat is om snel te schakelen in een dynamische omgeving en die het leuk vindt om nieuwe technologieën te omarmen en te implementeren. Unit testen, Docker, en moderne development tools behoren tot het dagelijks werk. Jouw inbreng zal een directe impact hebben op de kwaliteit en schaalbaarheid van de applicaties.

Wat jij moet kunnen

We verwachten van jou dat je minimaal 4 jaar ervaring hebt als PHP-developer en al enige ervaring hebt opgedaan in een leidinggevende of coördinerende rol. Ervaring met het werken met frameworks zoals Symfony is een must, evenals kennis van microservices architectuur.

Daarnaast zoeken we iemand die graag met collega’s op kantoor werkt (4 dagen per week) en die het leuk vindt om samen iets tofs te bouwen. We werken veel op kantoor omdat onze werkplek met alle faciliteiten daarop ingericht is en centraal gelegen is in Den Bosch.

Concreet:

  • Minimaal 4 jaar werkervaring als PHP-developer
  • Ervaring met frameworks zoals Symfony en het werken met microservices
  • Leiderschapservaring of sterke coördinerende vaardigheden
  • Bereidheid om 4 dagen per week op kantoor te werken

Wat jij krijgt

We bieden je een salaris dat kan oplopen tot 70k, afhankelijk van je ervaring en achtergrond. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Wat ons echt uniek maakt? Elk jaar gaan we met het hele bedrijf op vakantie! Vorig jaar was dat in Kroatië – inclusief een boottocht.

Onze bedrijfscultuur is iets waar we trots op zijn. Mensen werken hier met plezier, en het verloop is laag. We bieden een dynamische, gezellige werkplek waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct of stuur een e-mail naar a.janssen@haystackpeople.nl.

Backend PHP Teamlead - Social Platform
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen