Breda
Vast

Medior PHP Developer - Horeca SaaS

Ben jij een gedreven PHP Developer met minimaal 3 jaar ervaring, en wil je deel uitmaken van een team dat innovatieve software ontwikkelt voor de horeca? Wil je bijdragen aan een platform dat door toonaangevende namen zoals Van der Valk wordt gebruikt, met oplossingen die dagelijks op 2500 locaties in Nederland, Duitsland en zelfs de Caraïben worden toegepast?

Lees dan verder!

Het Bedrijf

Onze klant is marktleider in software voor urenregistratie en personeelsplanning binnen de horeca. Met hun platform kunnen horecagelegenheden realtime loonkosten, omzet en productiviteit bijhouden. Daarnaast biedt het systeem functies voor keukenmanagement, zoals het beheren van inkoopprocessen. Gebruikers kunnen met één druk op de knop bestellingen naar leveranciers zoals Hanos of Sligro sturen. Dit maakt hen dé oplossing voor middelgrote en grote horecabedrijven.

Met een SaaS-platform en twee bijbehorende apps bedienen ze klanten op 2500 locaties, waaronder Nederland, Duitsland en de Caraïben. Het bedrijf bestaat uit 25 man, exclusief sales, en is volledig gericht op ondersteuning, customer success, marketing en ontwikkeling. Er wordt gewerkt in een informele, Brabantse sfeer, waar iedereen benaderbaar is en ruimte is voor humor, maar waar ook hard gewerkt wordt.

De Functie

Als Medior PHP Developer werk je binnen een van de twee ontwikkelteams, bestaande uit drie developers (senior en medior). Samen werk je aan de doorontwikkeling van het platform, waarbij gebruik wordt gemaakt van Laravel en Vue.js.

Je zal meewerken aan het bouwen van nieuwe features en het verbeteren van bestaande functionaliteiten. Hoewel er niet strikt gewerkt wordt met Test-Driven Development (TDD), streeft het team wel naar 100% code coverage en wordt er dagelijks gereleased. Het bedrijf heeft enkele microservices, maar de focus ligt op het verder ontwikkelen van de bestaande applicaties, waarvan twee zijn geschreven in Native Script en werken op zowel iOS als Android.

Wat jij moet kunnen

We zoeken iemand met minimaal 3 jaar ervaring in PHP-ontwikkeling, die goed analytisch kan denken en in staat is om het development team naar een hoger niveau te tillen. Ervaring met Laravel is een grote plus, evenals de bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van frontend met Vue.js.

Je hoeft nog niet alles te weten, maar we zoeken iemand die leergierig is, kritisch kan nadenken en durft initiatief te nemen om de afdeling verder te helpen.

Concreet:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als PHP-developer
  • Ervaring met Laravel (of Symfony) en frontend ervaring of interesse in Vue.js
  • Je bent analytisch, kritisch en hebt goede soft skills
  • Bereid om hybride te werken (2 dagen thuis mogelijk, dinsdag vast overleg op kantoor)

Wat jij krijgt

Wij bieden een aantrekkelijk pakket met:

  • Salaris tot €3.800 bruto per maand (afhankelijk van ervaring)
  • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot 27 dagen
  • Volledig betaald pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • MacBook van de zaak
  • Lunch wordt verzorgd op kantoor
  • €1.000 opleidingsbudget per jaar

Daarnaast werk je in een informele cultuur waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Kwartaaluitjes, memes sturen tijdens het werk en rondjes lopen in de baas zijn tijd horen er gewoon bij.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct of stuur een e-mail naar a.janssen@haystackpeople.nl.

Medior PHP Developer - Horeca SaaS
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen