Utrecht
Vast
55k
Typescript, React, Python

Frontend developer - Agritech

Wil jij werken aan de toekomst van de precisielandbouw? Onze klant, een snelgroeiend AgriTech-bedrijf, zet geavanceerde data-analyse en AI in om wereldwijd boomgaarden slimmer en duurzamer te maken. Als Medior Frontend Developer krijg je de kans om impact te maken binnen een start-up cultuur, met veel ruimte voor eigen initiatief en technische groei. 

Bedrijfsprofiel

Onze klant heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verbeteren van de fruitteelt. Hun technologie helpt telers slimmer en duurzamer om te gaan met middelen en gewassen. Door gebruik te maken van dieptecamera’s en RTK-GPS, installeren ze hun geavanceerde edge devices op trekkers. Deze apparatuur scant bomen real-time om data te verzamelen die vervolgens gebruikt wordt om de juiste hoeveelheid chemicaliën te doseren, de bodemkwaliteit te controleren en te zorgen voor uniforme boomgroei.

Alle software wordt in-house ontwikkeld door een getalenteerd team van developers. Het visualisatieplatform, dat de verzamelde data omzet in gebruiksvriendelijke inzichten voor telers, is een cruciaal onderdeel van hun aanbod. Dit helpt telers niet alleen om hun gewassen beter te beheren, maar ook om hun productiviteit te verhogen en hun milieu-impact te verkleinen. De focus van onze klant ligt volledig op softwareontwikkeling voor hardware die ze zelf inkopen. Deze innovatieve oplossingen worden wereldwijd toegepast en leveren meetbare resultaten op voor telers in verschillende klimaten.

Functie omschrijving

Als Medior Frontend Developer word je de frontend-expert binnen het team van 10 developers, verdeeld over twee scrumteams. Je gaat werken aan het visualisatieplatform dat complexe datastromen omzet in duidelijke, visuele dashboards. Dit platform helpt telers wereldwijd bij het maken van data-gedreven beslissingen. Naast jouw frontend-werkzaamheden krijg je de mogelijkheid om jezelf te verdiepen in backend- en DevOps-taken. Onze klant stimuleert een cultuur van leren en groeien, en er is veel ruimte voor jouw innovatieve ideeën en technische input.

Je werkt met React en TypeScript, en hebt de mogelijkheid om je kennis van backend-technologieën zoals Python verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je de kans om je bezig te houden met cloud-integraties en het verbeteren van de efficiëntie van hun platform. Onze klant biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele groei, en je krijgt de vrijheid om zowel de technologie als jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische en internationale omgeving.

Functie eisen

Je bent een gedreven frontend developer met minimaal 3 jaar ervaring in React en TypeScript, en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve start-up. Je hoeft geen expert te zijn in backend of DevOps, maar je staat open om die vaardigheden verder te ontwikkelen. Wat vooral belangrijk is, is dat je een proactieve houding hebt en een passie voor technologie.

Verder ben je:

  • Georganiseerd en gestructureerd
  • Communicatief sterk en je werkt graag in een team
  • Woonachtig in Nederland en legaal bevoegd om hier te werken

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen de €4500 en €5300 bruto per maand
  • 25 vakantiedagen
  • Een hybride werkmodel met een moderne werkplek in Utrecht
  • Toegang tot een fitnesscentrum en dagelijks vers fruit op kantoor
  • De kans om te werken aan producten die wereldwijd worden toegepast
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende internationale organisatie

Ben jij klaar voor deze uitdaging?
Wil jij bijdragen aan de toekomst van duurzame landbouw? Neem contact met me op via +31620293364 of mail naar l.verweij@haystackpeople.nl.

Frontend developer - Agritech
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen