Rotterdam
Vast
50k
Laravel, React, Typescript

Senior PHP Developer | Maatwerk Agency

Zin in een leuke uitdaging?

Onze partner is een digital agency met een unieke aanpak: ze zeggen altijd "ja"! Met hun #kangewoon mentaliteit bedenken, bouwen en beheren ze digitale applicaties die bedrijven en hun klanten verder helpen. Elk probleem is voor hen een kans en met hun intelligente optimisme pakken ze iedere uitdaging met beide handen aan. Of het nu gaat om experimenteren met nieuwe technologieën of het bouwen van innovatieve oplossingen, dit team van optimisten gaat altijd voor beter!

Jouw nieuwe uitdaging?

Je gaat gave dingen bouwen voor verschillende grote klanten en krijgt veel vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Ben jij iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen en die graag het verschil maakt? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Communicatie is key, zowel met je eigen team als met de klant, dus jouw communicatieve skills zijn onmisbaar. En het mooie is: je krijgt volop kansen om je verder te ontwikkelen en certificeringen te halen.

Wat maakt dit bedrijf speciaal? Ze werken alleen met klanten voor lange termijn partnerships (minimaal 5 jaar) en bouwen bedrijfskritische software die je nergens anders vindt. Of het nu gaat om FinTech, Zorg of Cloudcomputing, deze agency zet alles op alles voor hun klanten.

Wat breng jij mee?

  • Minimaal 3 jaar ervaring met Laravel
  • Kennis van OOP, DDD, SOLID en design patterns
  • Goede communicatieve skills
  • Ervaring met web technologieën als HTML5, MySQL, RESTful/SOAP webservices

Hard werken, wordt ook nog goed beloond

Onze partner heeft nauwelijks verloop in personeel. Dit komt omdat iedereen hier werkt omdat ze het écht leuk vinden. Zo worden er regelmatig leuke uitjes en borrels georganiseerd en ga je aan de slag met projecten die jíj leuk vindt. Daarbij is ook de sfeer binnen de flexibele en moderne organisatie informeel. Werk wordt gezien als hobby en collega’s als een vriendengroep. Dit, in combinatie met toonaangevende projecten, maakt het werken bij hun zo leuk. Verder krijg je:

  • Salaris tot 50K
  • Flexibele werktijden en remote mogelijkheden
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Vrijdagmiddagborrels in de eigen bar
  • Wintersport of tripjes naar New York en Las Vegas
  • Laravel Developer Certification en AWS Certification;

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je CV naar r.sadloe@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller, dat kan op +31 (0)6 83 93 19 68

Senior PHP Developer | Maatwerk Agency
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen