Rotterdam
Vast
65k
Node, Javascript, Typescript, React, CI / CD, Azure, Java

Medior full-stack developer | Software in de zorg!

Bedrijfsprofiel

De zorg is natuurlijk een veelbesproken onderwerp in de Nederlandse maatschappij en het is enorm belangrijk dat dit allemaal goed geregeld is en dat hier ook op technologisch gebied doorontwikkeld blijft worden. Nu is er voor jou de kans om de schakel te worden tussen technologie en de zorg in Nederland bij Alphatron Zorgverbinders. 40 jaar geleden werd Alphatron Medical opgericht en zij zijn in Europa een grote leverancier van medische hardware en software oplossingen, zoals mobiele zorgwerkplekken voor verpleegafdelingen en innovatieve beeldmanagementsystemen.

Alphatron Zorgverbinders is een nieuwe tak van Alphatron Medical en is opgericht om zich te richten op de Nederlandse markt met een volledige focus op softwareoplossingen voor medische beeldopslag en uitwisseling. Dit bedrijf werkt zonder magazijnen en heeft geen fysieke producten. In plaats daarvan ontwikkelen ze volledig cloudgebaseerde software voor zorginstellingen. Het team bestaat uit 35 man, variërend van developers tot consultants en werkt nauw samen met grote opdrachtgevers zoals het Ministerie van VWS en zorgverzekeraars. De grootste concurrenten zijn bedrijven zoals Philips en Siemens, maar Alphatron Zorgverbinders onderscheidt zich door zich specifiek op de Nederlandse markt te richten en gebruik te maken van lokale wet- en regelgeving

Functie omschrijving

Als full-stack developer bij Alphatron Zorgverbinders krijg je de kans om een wezenlijk verschil te maken in de gezondheidszorg. Jij werkt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van geavanceerde softwareoplossingen. Je werkt aan een platform genaamd Twiin dat zorgprofessionals helpt bij het veilig en efficiënt delen van medische beelden zoals röntgenfoto’s en echo’s tussen ziekenhuizen. Deze softwareoplossingen moeten voldoen aan strenge normen voor veiligheid en privacy, met name in de zorgsector, waar integriteit van data van cruciaal belang is. Je houdt je bezig met zowel de front-end als de back-end van de applicaties, waarbij je gebruik maakt van moderne technologieën zoals Node.js, React, Typescript en Javascript.

Binnen hun team neem jij een actieve rol in. Je bent betrokken bij elke fase van de softwareontwikkeling, van het eerste idee tot de uiteindelijke implementatie. Naast het technische werk ben je ook communicatief vaardig en een echte teamspeler. Je werkt nauw samen met je collega’s, deelt jouw kennis en staat open om te leren van anderen. Samen tillen jullie de software naar een hoger niveau en werk je aan oplossingen die echt impact hebben op de zorg in Nederland.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring in development, bij voorkeur in Typescript en JavaScript (Node.js, React).
  • Kennis van medische standaarden zoals FHIR, HL7 of DICOM is een pré.
  • Nederlands sprekend en communicatief vaardig, engelstalig mag eventueel
  • Ervaring in de zorgsector of medische software is een pré

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot €5000 per maand
  • Pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Lunchbijtelling
  • Hybride werken met in het begin 3 dagen per week op kantoor.
  • Werken met de nieuwste technologieën en standaarden in de gezondheidszorg.

Alphatron werkt voor de vacature samen met Haystack People, een gespecialiseerd bureau dat begrijpt hoe belangrijk het is om een werkplek te vinden waar je gewaardeerd wordt en kunt groeien. Haystack People biedt deskundige begeleiding tijdens het sollicitatieproces. Ze helpen je met de introductie bij Alphatron, verstrekken relevante achtergrondinformatie en bereiden je voor op gesprekken en onderhandelingen, zodat je de volgende stap in je carrière kunt zetten.

Wij ontvangen jouw sollicitatie met cv graag via g.vanschagen@haystackpeople.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Gino van Schagen via +31 6 26051747

Medior full-stack developer | Software in de zorg!
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen