Dordrecht
Vast
60k
PHP, Symfony

Senior PHP Developer | Werk mee aan betaalbare zorg!

Werk mee aan betaalbare en toegankelijke zorg. Onze opdrachtgever is het gezicht van de overheid voor 1,5 miljoen burgers. Je werkt aan innovatieve projecten met de nieuwste(stabiele)  PHP- en Symfony-versie, waar je niet alleen hoogwaardige software ontwikkelt, maar ook tools verbeterd en ontwikkeld die jouw collega's dagelijks gebruiken. Jij krijgt de kans om direct impact te maken, in een bedrijf waar je de collega’s waarvoor je bouwt, gewoon tegenkomt tijdens de lunch.

Bedrijfsprofiel

Onze partner is een toonaangevend moederbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de financiële sector, waarbij ze zich richten op uiteenlopende diensten zoals verzekeringen en hypotheekadvies. Hierbij kan je denken aan auto, reis, schade, woonhuis, -en zorg verzekeringen tot aan hypotheekadvies, en aankoopbegeleiding. Elke dochteronderneming heeft op haar beurt een reeks platforms voor al deze diensten die geïntegreerd moeten worden, en dat betekent technische uitdagingen.

Ook voeren ze taken uit voor burgers die buiten ons zorgstelsel dreigen te vallen. Zodat mensen met een betalingsachterstand, onverzekerden, gemoedsbezwaarden, vreemdelingen en mensen in het buitenland toegang tot zorg houden.

Functie omschrijving

Als PHP Developer werk je aan belangrijke en uitdagende projecten binnen onze organisatie. Je begint elk project met het ontwerpen van herbruikbare code, vaak samen met een collega. Daarna werk je zelfstandig aan de implementatie. Automatische tests zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het schrijven van hoogwaardige code die complexe problemen oplost.

Tegelijkertijd is er een professionele werkomgeving met ambitieuze collega’s die met hun kennis écht iets willen bijdragen aan de organisatie. Je denkt actief mee over oplossingen en verbeteringen die binnen de organisatie worden aangedragen. Samen met je collega’s werk je deze ideeën uit tot goed functionerende applicaties, waarbij je kritisch bent op code en feedback geeft aan je teamgenoten.

De ICT-afdeling is verantwoordelijk voor zowel de online klantomgeving als interne systemen die collega’s in hun dagelijkse werk ondersteunen. We werken volgens de Scrum-methode en maken gebruik van de nieuwste versies van PHP en Symfony.

Functie eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring als PHP developer.
  • Ervaring met een PHP framework, bij voorkeur Symfony.
  • Passie voor programmeren.
  • Een talent voor het schrijven van een goede, nette en testbare code.
  • Voldoende kennis om zelfstandig een project van A tot Z te realiseren (denk hierbij aan de architectuur, deployment en automatische testen).

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot 65K.
  • Een afdeling waar kwaliteit boven kwantiteit staat, en waar men zorgvuldig elkaars code van feedback voorzien.
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen.
  • Korting op verzekeringen (inclusief hypotheekadvies).
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels en leuke bedrijfsfeestjes.
  • De mogelijkheid om thuis te werken.
  • Kerstcadeau van de zaak: 13e maand.
  • Vitaliteitsvergoeding: 500 euro om gezond en fit te blijven!

Ben je geïnteresseerd? reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je CV naar t.smit@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller, dat kan op +31 (0)6 22 21 10 17

Senior PHP Developer | Werk mee aan betaalbare zorg!
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen