Utrecht
Vast
70k
PHP, Laravel, Vue

Laravel/React/Vue developer voor SaaS marktleider

Werken in een hecht team waarbij je samen impact maakt in de Nederlandse bloemenmarkt wat goed is voor 700 miljoen aan marktwaarde?

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is een scale-up met een hoofdkantoor dat gevestigd is in Utrecht. Het bedrijf is 8 jaar geleden opgericht vanuit een idee om de sierteeltsector te automatiseren. Een chrysantenkweker had een probleem: bloemen hebben een bepaalde tijd nodig om te groeien en hoewel de kweker een half jaar van tevoren wist wat hij moest planten, kon hij de koppeling niet maken met de planning van de oogst en verkoop.

Hij had een simpel overzicht nodig vanuit een oogst- en verkoopsysteem, en dit heeft het zaadje geplant voor dit bedrijf, dat sindsdien flink is gegroeid! Inmiddels zijn er 90 klanten aangesloten en behoort het bedrijf tot de top 3 grootste ERP-systeemaanbieders in het sierteeltsector. Inmiddels heeft het bedrijf een groeiende omzet wat meer dan 700 miljoen is op dit moment!

Functie omschrijving

Het SaaS-product is in de backend opgezet in PHP Laravel 8. Op het front-end speelt wordt er veel gebruik van Vue met behulp van losse geïntegreerde componenten. Er wordt hier automatisch getest. Als developer ga jij de functionaliteiten verder ontwerpen en ontwikkelen, maar je zult je ook bezighouden met software-onderhoud en upgrades. Dit doe je samen in je team met kennis van zowel IT als de sierteeltsector. Er is dus voldoende kennis in huis om mee te sparren en van te leren.

Het bedrijf wilt ieder persoon en team goed kunnen ondersteunen waar nodig. Daarom werk je samen met (en soms bij) de klant en/of softwareleverancier om softwareoplossingen te ontwikkelen. Er wordt ook gekeken naar slimmere manieren van werken binnen het ERP-systeem. Het verbeteren van de samenwerking met klanten en het benutten van meer potentie uit de software staat op de planning. Momenteel krijgen ze veel grote aanvragen van verschillende klanten, maar door een tekort aan mankracht is dit een beperkende factor. Je krijgt dus voldoende ruimte om taken op te pakken, maar ook veel ruimte om je eigen input te leveren en door te groeien. De sky is the limit bij dit bedrijf en alles is bespreekbaar.

Functie eisen

Zij zoeken een gedreven persoonlijkheid die het team kan versterken. In deze functie vragen, maar bieden zij ook, flexibiliteit qua werkzaamheden en werktijden. Daarnaast vragen zij:

  • 4+ jaar ervaring met PHP Laravel/Symfony
  • 2+ jaar ervaring met Javascript React/Vue.js
  • HBO werk- en denkniveau
  • Een opleiding in of gerelateerd aan Informatica
  • Kennis van DevOps, Agile softwareontwikkeling en Linux is een pré

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot €5800 bruto per maand
  • Mogelijkheid tot een auto van de zaak
  • Kilometervergoeding van 0,21 cent per km
  • Pensioenbijdrage van €200 per maand vanuit de werkgever
  • 25 vakantiedagen
  • Hybride werkweek, waarbij je 2 dagen (waarvan dinsdag een vaste dag is) op kantoor wordt verwacht
  • Toegang tot een opleidingsbudget
  • Veel doorgroeimogelijkheden!

Heb ik hiermee je interesse gewekt of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem gerust contact op met Ali Nezamdiba via a.nezamdiba@haystackpeople.nl of +3161329802

Laravel/React/Vue developer voor SaaS marktleider
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen