Nijkerk
Vast
75k
PHP, Symfony, Javascript, Vue

Senior PHP developer | platform met miljoenen gebruikers!

Werken als senior developer bij een e-learning organisatie die een leeromgeving biedt voor vrijwel alle vakgebieden in Nederland en Europa?

Bedrijfsprofiel

Onze partner is onderdeel van een internationale investeringsmaatschappij die, samen met zes andere organisaties, de focus legt op de onderwijssector. Dit doen zij door meerdere labels aan te laten sluiten, met allen een eigen niche focus. Onze partner richt zich specifiek op twee nicheproducten: toetssoftware en een online portfolio platform. Beide producten kunnen ook worden gebruikt voor zakelijke toepassingen.

Toetssoftware: Deze software wordt jaarlijks door meer dan 7.000.000 gebruikers ingezet en biedt een uitgebreide online beheeromgeving voor het samenstellen en afnemen van toetsen en examens. Tevens kunnen de resultaten ook via dit product worden geanalyseerd. De grootste uitdaging ligt in de piekmomenten waarop miljoenen gebruikers de software tegelijkertijd gebruiken voor landelijke examens. Op die momenten is foutloos functioneren essentieel. Onze partner werkt samen met gerenommeerde organisaties zoals CITO, de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit Utrecht, Universiteit Leiden, Noordhoff en NIMA.

Online portfolio: Dit platform wordt voornamelijk ingezet in de educatieve sector, maar kent ook zakelijke toepassingen. Het stelt studenten in staat hun eigen ontwikkeling bij te houden, met ondersteuning van begeleiders en loopbaanadviseurs. Daarnaast kunnen studenten zich presenteren met CV's, projectfoto's en voorkeuren voor werk. Begeleiders kunnen via e-portfolios actief advies geven en ondersteuning bieden. Het platform heeft momenteel 500.000 gebruikers.

Als je hier komt te werken, zal je aan een van de producten komen te werken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van digitale toetsen, e-portfolios en e-learning, waardoor studenten en professionals eenvoudiger en efficiënter kunnen leren en groeien. Met jouw ervaring als PHP-developer speel je een belangrijke rol in softwareontwikkelingen. Als je daarnaast ervaring hebt met leidinggeven, kun je de verantwoordelijkheid krijgen om andere developers aan te sturen.

Op dit moment bestaat het team in Nijkerk uit zo een 35 man, waarvan 15 developers. Ook zal je soms samenwerken met de overige labels die onder de investeringsmaatschappij vallen.

Functie omschrijving

Je komt te werken in een van de drie ontwikkelteams. Afhankelijk van jouw wensen en ambities, wordt bepaald welk team het beste bij je past. De producten van onze partner hadden vorig jaar meer dan 7.000.000 actieve gebruikers, en dit aantal zal de komende jaren aanzienlijk toenemen. De uitdaging en complexiteit liggen vooral bij de beveiliging en snelheid. Stel je voor dat er een landelijk tentamen is waarbij om 9:00 uur 800.000 studenten moeten inloggen in de software om het tentamen te maken. Dan moet de betrouwbaarheid en veiligheid zeer hoog zijn; een 'bug' in de software die de resultaten ongeldig maakt, is simpelweg geen optie.

Je dagelijkse taken zijn als volgt:

  • Nieuwe functionaliteiten ontwerpen en ontwikkelen voor de backend
  • Verbeteren en refactoren van de codebase, en prioriteiten stellen voor de belangrijkste onderdelen
  • Proactief prestatie- en beveiligingsproblemen opsporen en ervoor zorgen dat deze worden opgelost

Functie eisen

  • 5+ jaar ervaring met PHP
  • Ervaring met frameworks zoals Symfony of Laravel
  • Ervaring met code testen en tests implementeren
  • Ervaring met werken in een SCRUM-team
  • Ervaring in het aansturen van een SCRUM-team

Arbeidsvoorwaarden

  • Een startsalaris tot €5500, 29 vakantiedagen en onkostenvergoeding
  • Mogelijkheid om tot 50% van je tijd vanuit huis te werken
  • Een goed gevulde keuken op kantoor, lunches en vrijdagmiddagborrels
  • Pensioenregeling
  • Bonusregeling
  • Budget voor training en persoonlijke ontwikkeling

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar a.nezamdiba@haystackpeople.nl of bel naar +31613298021

Senior PHP developer | platform met miljoenen gebruikers!
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen