Houten
Vast
70k
PHP, Symfony

PHP Developer - Digital Printing

Wil je jouw expertise inzetten om impact te maken door de automatisering en optimalisatie van het leveren van honderdduizenden orders per dag?

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een toonaangevend digitaal printbedrijf dat enkele jaren geleden is overgenomen door een grote speler in de branche. Dankzij deze overname zijn ze uitgegroeid tot marktleider. Met 25 jaar ervaring ligt hun specialisatie in het maken van unieke, op maat gemaakte prints, waarbij ze gebruikmaken van bijzondere technieken en materialen voor een unieke uitstraling.

Om de processen van order tot levering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft het bedrijf een eigen MRS- en orderverwerkingssysteem ontwikkeld. Met duizenden klanten is inmiddels 98% van de productie geautomatiseerd, inclusief speciale snij- en productieprogramma's. Hierdoor kunnen orders binnen één dag bij de klant worden afgeleverd. Hoewel ze een drukkerij zijn, werken ze met complexe systemen die zowel de verwerking als de productie automatiseren.

De organisatiestructuur is plat, wat veel ruimte biedt voor verbetering en optimalisatie. Het bedrijf blijft streven naar snellere en verdere automatisering van processen. Een voorbeeld van hun vooruitgang: in 2015 verwerkten ze dagelijks 30.000 orders met 15 medewerkers; nu, dankzij verdere automatisering, produceren ze 200.000 orders per dag met slechts vijf medewerkers.

Functie omschrijving

Als Software Developer speel je een essentiële rol in de (door)ontwikkeling van applicaties die direct invloed hebben op de productieprocessen van het bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Houten. In een team van vier developers werk je aan de bouw en optimalisatie van de nieuwe productiemanagementsoftware "Flow," die intern wordt ontwikkeld. Het bedrijf richt zich continu op het automatiseren van terugkerende taken om schaalbaarheid te garanderen, waarbij Flow een belangrijk onderdeel vormt. Het team is ook verantwoordelijk voor het oplossen van performanceproblemen en het onderhoud van workflows binnen het bedrijf. Aangezien het bedrijf al 25 jaar bestaat, is een deel van de software legacy, maar ze zijn bezig om deze dagelijks te vervangen.

De functie omvat zowel front- als backend-ontwikkeling, waardoor je een brede technische expertise kunt opbouwen. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat de voortgang op de gezamenlijke roadmap wordt gewaarborgd, zowel voor jezelf als voor het development team.

Functie eisen

  • 5+ jaar ervaring met PHP Symfony of Laravel
  • Ervaring met JavaScript en Angular is een Pré
  • Kennis van Python is een Pré
  • Teampayer
  • Probleemoplossend vermogen

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot 5.000 exclusief vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Hybride werken, 3 dagen op kantoor
  • 25 vakantiedagen

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar a.nezamdiba@haystackpeople.nl of bel naar +31613298021

PHP Developer - Digital Printing
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen