Utrecht
Vast
60k
Symfony, PHP

Medior PHP developer voor Marktleider in Utrecht

Marktleider in persoonlijke verzorging zoekt PHP Developer!

Bedrijfsprofiel

Wat ooit begon als een specialistisch platform in 2003, is uitgegroeid tot de grootste e-tailer binnen de persoonlijke verzorgingsbranche in Nederland en België. Met een aanbod van meer dan 50.000 producten, waarvan 25.000 direct op voorraad, zorgt de opdrachtgever voor een snelle en zorgeloze levering aan klanten, vaak al de volgende dag.

Vanuit een modern kantoor in de regio Utrecht werkt een ambitieus team van meer dan 60 medewerkers elke dag aan groei en innovatie. In hun distributiecentrum worden dagelijks duizenden pakketten verwerkt voor klanten in Nederland en België. Met een constante stroom van duizenden bestellingen per dag is het nooit rustig bij het distributiecentrum van dit bedrijf wat overigens bij de top 100 bedrijven van Nederland hoort. Dankzij geavanceerde interne systemen kunnen medewerkers hun werk moeiteloos uitvoeren en wordt er dagelijks gewerkt aan verdere verbetering en efficiëntie. Zo hebben ze een compleet eigen logistieke systeem gebouwd voor hun distributiecentrum.

Functie omschrijving

Jouw focus ligt op het dagelijks verbeteren van de applicaties en het optimaliseren van bestaande processen. Je implementeert nieuwe oplossingen en werkt nauw samen met collega’s om hun behoeften te vertalen naar concrete softwareoplossingen.

Bij onze opdrachtgever richt je je niet op de website, maar op alle systemen die de orderverwerking ondersteunen, zoals het intranet en het warehouse management systeem. Daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling van applicaties voor urenregistratie en financiële processen.

Met andere woorden, je bouwt alles wat nodig is om de bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen en het personeel te ondersteunen. Dit omvat uiteenlopende taken, van het optimaliseren van bestelsystemen tot het ontwikkelen van tools voor personeelsbeheer.

Het applicatielandschap is volledig gecontaineriseerd en draait op een aangepaste Kubernetes-omgeving verspreid over meerdere datacenters. De applicaties zijn gebouwd met Symfony, waarbij MariaDB voor de opslag wordt gebruikt en Redis voor caching. De objectstore en het Content Delivery Network (CDN) zijn gebaseerd op Amazon S3.

Functie eisen

Je bent pro-actief en bent altijd op zoek naar creatieve, oplossingsgerichte manieren om systemen te verbeteren. Kwaliteit van code staat bij jou voorop en je voelt je thuis in een informele, platte organisatie waar je ideeën gewaardeerd worden.

In het kort:

  • 4+ jaar ervaring PHP Symfony
  • Kennis van Javascript, HTML, CSS is een pré
  • Ervaring met MySQL, Kubernetes en Git;
  • Vloeiend in Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot €5000 en 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding en pensioenbijdrage;
  • Flexibiliteit om thuis te werken en veel verantwoordelijkheid in je werk;
  • Ruimte voor persoonlijke groei, met opleidingsmogelijkheden;
  • Een bijdrage aan jouw sportschoolabonnement en mogelijkheid om samen met collega's padel te spelen;
  • Dagelijkse verse lunches en gezellige borrels en teamuitjes.

Ben jij de PHP Developer die we zoeken? Neem gerust contact op met Ali Nezamdiba via a.nezamdiba@haystackpeople.nl of +3161329802

Medior PHP developer voor Marktleider in Utrecht
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen